Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez imalo srama

Više je to neće tražiti: Zamolili je da stavi masku na lice, ona zgrozila postupkom

Foto: Screenshot
02.06.2020.
u 17:59

Žena je ušla u poštanski ured u Kijevu bez maske na licu pa su je djelatnici tražili da je stavi ili da izađe van. Ona se odlučila na drastičan potez...

S obzirom da pandemija koronavirusa u većini zemalja popušta, mnogi se više ne pridržavaju preporučenih mjera.

Takva je situacija snimljena i u jednom poštansku uredu u ukrajinskom gradu Kijevu u koji je jedna žena došla bez zaštitne maske na licu. Kada su je djelatnici zamolili da stavi masku ili da izađe van, ona je učinila nešto što je šokiralo sve prisutne.

Žena je, naime, skinula hlače pa gaćice i stavila ih na glavu. Potom je ponovno navukla hlače i s gaćicama na glavi obavila što je trebala.

Drugi puta je sigurno neće pitati da stavi masku na lice...

Komentara 7

AJ
ajdemipopusi
08:21 03.06.2020.

Bravo, kad ludjaci vladaju, ludosti postaju normalne.

DU
Deleted user
00:10 03.06.2020.

A kakva legenda!

DU
Deleted user
07:35 03.06.2020.

Svijet je prepun ludih ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije