Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN ZBOG TRAVE

Vinkovački glumac Vladimir Andrić pušten na slobodu: 'Dokazao sam Njemačkoj svoju nevinost'

Foto: Facebook screenshot
1/2
29.08.2022.
u 15:22

Andrić je o puštanju na slobodu i ovaj put izvijestio sa svoga Facebook profila poručujući kako mu je svega nekoliko sati prvoga radnoga dana u njemačkoj bilo dovoljno do dokaže svoju nevinost

Prvoga radnoga dana u tjednu, ali nakon tri dana provedena u pritvoru u Njemačkoj, na slobodu je pušten vinkovački glumac Vladimir Andrić.

Andrić je o puštanju na slobodu i ovaj put izvijestio sa svoga Facebook profila poručujući kako mu je svega nekoliko sati prvoga radnoga dana u njemačkoj bilo dovoljno do dokaže svoju nevinost.

Foto: Facebook screenshot

Kako smo izvijesti ranije Andrić je u petak uhićen u Njemačkoj pod optužbom da je u Essenu prodao 100 kilograma marihuane. Još dok je mogao do mobitela napisao je kako je nevin i kako je došlo do zamijene identiteta te da nikada ranije nije niti bio u Essenu. Bio je uhićen prilikom povratka iz Njemačke.

Kako god iza ovoga vinkovačkog glumca je jedna ružna životna epizoda koju treba što prije zaboraviti. Očekuje se kako će s obitelji u svojim Vinkovcima biti već tijekom sutrašnjeg dana.

>> VIDEO Građani koji imaju kredite dobit će važnu obavijest od banke: Ovo su detalji.

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec3.0
21:03 29.08.2022.

Pročešljao sam sve lokalne novine iz Essena i okolice i nigdje, ali baš nigdje se ne spominje taj "glumac" i njegovo navodno uhićenje. Gospodo, ovo je sve pokušaj jednog PR gega jednog beznačajnog glumca iz jednog još beznačajnijeg kazališta. Zatoo na kraju i piše "Očekujte Bestseller...!". Tip nas sve vuče za nos u želji da dobije publicitet i svojih tri minute slave...

CI
cigo1983
23:47 29.08.2022.

Da,moguća ali malo vjerovatna varijanta.Po meni se ne pravi pozitvni PR tako što se povezuješ sa negativnim događajima.Meni je logičnije da je objavio kako je herojskim činom pomogao policiji u Essenu pri pokušaju bjega opasnog dilera za vrijeme akcije uhičenja.Prosječann čitatelj u našem mentalitetu odmah na ovu njegovu situaciju kaže"Gdje ima dima,ima i vatre" ili "kako baš njega od svih stranaca,ima tu nešto".Hoću reći ili je glup ili govori istinu,treće nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije