Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"skandalozna je"

Vijeće za Hrvatsku: V. Pusić u maniri primitivca sramoti Hrvatsku

žejlko sačić
Marko Prpić/PIXSELL
19.01.2012.
u 13:06

– Nemojte nasjedati na laži i strahove koje nam vladajuće elite nude – kazao je predsjednik Akcije za bolju Hrvatsku Željko Sačić

U isto vrijeme kad su zastupnici u Saboru govorili o razlozima zašto Hrvatska treba u Europsku uniju, članovi "Vijeća za Hrvatsku – Ne u EU" došli su pratiti tu raspravu i tim istim zastupnicima podijeliti letke sa zahtjevom da se referendum o ulasku RH u EU odgodi te da se otvori kvalitetna javna rasprava o toj temi. Prije 15 dana, podsjetili su, podnijeli su zahtjev da ih na tu temu prime i predsjednik Vlade i predsjednik Sabora, no odgovor, tvrde, nisu dobili.

– Skandalozno je ponašanje ministrice vanjskih poslova Vesne Pusić koja u nedostatku argumenata javno gubi živce i otvoreno se svađa. U maniri primitivca ona sramoti hrvatsku državu i, što je najvažnije, ona straši ljude gubitkom mirovine i propašću hrvatske države što je samo po sebi kazneno djelo, nešto čega se ni Sjeverna Koreja ne bi postidila. Oni koji nas straše Balkanom do prekjučer su nas bratimili s tim istim Balkanom, to je licemjerno. Zato, građani RH, nemojte nasjedati na laži i strahove koje nam vladajuće elite nude – kazao je predsjednik Akcije za bolju Hrvatsku Željko Sačić te dodao da vladajući gube ovaj referendum jer je prema relevantnim anketama 56 posto građana protiv ulaska RH u EU.

– Sad ćemo podnijeti prijavu za kazneno djelo, a čini ga onaj tko podmićuje, straši ili na drugi sličan način utječe na odluke birača, a to radi i Vesna Pusić i mnogi koji su se upregnuli u jednu bjesomučnu ne kampanju nego indoktrinaciju hrvatskog naroda – zaključio je Sačić. Ulazeći u Sabor, jedan od članova "Vijeća za Hrvatsku – Ne u EU" morao je skinuti majicu na kojoj je pisalo "Ne u EU".

Komentara 477

SA
santos008
15:05 19.01.2012.

\'\'uvedene\'\'

V4
Vladimir12-4
21:28 19.01.2012.

A kaj vi na ovo? http://www.vecernji.hr/vijesti/60-posto-svih-biraca-izabralo-bi-europsku-uniju-clanak-368046

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
14:06 19.01.2012.

Živio HDZ Živela Europa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije