Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUCI STRAVE

VIDEO Zbog kvara ostali visjeti naglavačke: Vatrogascima trebalo tri sata da ih spase s vlakića smrti

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
05.07.2023.
u 11:29

Vlakić smrti zaglavio se prilikom vožnje zbog mehaničkog kvara te je ostao visiti u zraku, u njemu je bilo osam osoba

Posjetitelji zabavnog parka u Wisconsinu proveli su nekoliko sati naglavačke nakon što se vlakić smrti zaglavio prilikom vožnje i ostao visiti u zraku. Vatrogasci su nakon tri sata izvukli i posljednju osobu iz vlakića, a sve se dogodilo u nedjelju kada je vlakić stao zbog mehaničkog kvara. 

U vlakiću je tada bilo osam osoba, a snimak njihovog spašavanja proširio se društvenim mrežama. Pomoć zarobljenima nije mogla biti pružena odmah jer u u Wisconsinu nije bila dostupna sva potrebna oprema da se ljude oslobodi, već se dopremala iz obližnjih mjesta. Platforma visoka više od 30 metara koja je pomogla u spašavanju čekala se 45 minuta. 

VEZANI ČLANCI:

U akciji spašavanja sudjelovali su vatrogasci iz tri postrojbe. Jedan od njih se prilikom spašavanja penjao po metalnoj konstrukciji da bi zarobljenim ljudima prišao s druge strane. "Naša postrojba nikada nije doživjela ovakvu situaciju", rekla za Erica Kostichka iz vatrogasne postrojbe Antigo za CNN.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije