Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan kraj

VIDEO Zarobljen u kranu za vrijeme oluje, na visini od 40 metara: 'Nemaš gdje pa pričekaš malo...'

POGLED IZ ZRAKA - U olujnom nevremenu u naselju Špansko krov sa zgrade pao je na automobile
Igor Kralj/PIXSELL
19.07.2023.
u 23:12

Nevrijeme koje je u srijedu poslijepodne snažno pogodilo područje Zagreba i okolice, te pred sobom rušilo stabla, krovove pa i dizalice, jedan je muškarac dočekao na visini od 40 metara 'zarobljen' na svom radnom mjestu, u kranu.

Snimke koje na 24 sata poslao čitatelj snimljene su s 40 metara visine u vrijeme kad su hitne službe primale na stotine poziva, a pola ljudi u gradu bježalo je u namjeri da se skloni od oluje za koju meteorolozi kažu da je jedna od najjačih koja je ikada pogodila Zagreb. 

Nermin je za taj portal ispričao kako je bio tamo gore na toj visini cijeli dan i radio. 'Trebao sam još samo nešto betonirati kada je krenulo nevrijeme. Snimio sam, pričekao da se smiri, a nakon toga sam dovršio posao i krenuo kući.' Tvrdi da se nije bojao. 'A šta ćeš, nemaš gdje pobjeći. Pričekaš', kaže i potvrđuje kako je vidio snimku krana koji je pao u Zagrebu, ali nije to želio komentirati. 

VIDEO Pala dizalica u Zagrebu, ozlijeđen čovjek

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar babinjak1984
babinjak1984
01:03 20.07.2023.

Dobro je dok ima Nermina..

DU
Deleted user
09:39 20.07.2023.

Kod nas je uz sve zakone, zaštite na radu i slično, moguće radnike poslati na krov da jedni drugima dodaju i slažu crijep, a bez ikakve zaštite. Zako i uz sve najave o nevremenu poslati ljude u kran. I nitko za to ne odgovara, čak i kad se desi sranje.

Avatar Tombstone
Tombstone
03:16 20.07.2023.

Ak kran nije opal, vjetar je bil smijesan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije