Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA I INTERVENTNA POLICIJA

Prosvjednici protiv cijepljenja verbalno napali liječnicu NZJZ-a u Bjelovaru

Facebook
10.12.2021.
u 13:51

Uz parole i povike protiv cijepljenja te optužbe da je riječ o ”HDZ-ovim” uhljebima, zviždaljkama i mahanjem hrvatskom zastavom prosvjednici su dočekali i djelatnike Interventne postrojbe PU bjelovarsko–bilogorske koji su maknuli plišance i time osigurali siguran i nesmetan izlazak djelatnika Zavoda

Protivnici cijepljenja, COVID potvrda i cijepljenja djece jučer su nešto prije 15 sati plišanim životinjama i lampašima blokirali ulaz, odnosno izlaz iz zgrade Županijskog zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije u Bjelovaru. Okupili su se u vrijeme završetka radnog vremena zaposlenika, otežavajući im pritom odlazak s posla.

Uz parole i povike protiv cijepljenja te optužbe da je riječ o ”HDZ-ovim” uhljebima, zviždaljkama i mahanjem hrvatskom zastavom prosvjednici su dočekali i djelatnike Interventne postrojbe PU bjelovarsko–bilogorske koji su maknuli plišance i time osigurali siguran i nesmetan izlazak djelatnika Zavoda.

Iako nema službeno zabilježenih fizičkih incidenata, video jedne od prosvjednica prikazuje kako su jednu liječnicu koja je nogom maknula lampaše i plišance s prolaza verbalno napali. Nakon što je uspjela proći uz razne povike, za njom je trčala prosvjednica koja je snimala i unosila joj mobitel u lice.

Liječnička komora tražila je od PU Bjelovarsko-bilogorske odgovor o postupanju u ovom slučaju.

Komentari na video stravični su.

 "Trebalo je tog psa napucat na nju, kurvetina", "Udriteji majkujim jebem", "Sutnite je u to zuto dupe da odjebe u skokovima kuja", "ko je kuja?" glase neki od komentara koje prenosimo u izvornom obliku, bez ispravaka.

 

Komentara 30

DU
Deleted user
15:46 10.12.2021.

"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"

MK
MKinkognito60
17:04 10.12.2021.

Glupi divljaci, napadaju ljude koji rade svoj posao.

Avatar Nick2k
Nick2k
14:51 10.12.2021.

Policija je tu nepotrebna. Da je ova hzjzovka izasla sa dva, tri cjepiva i iglama svi bi se razbjezali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije