Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo se rijetko viđa

VIDEO Zapanjujući prizori iz Sibira: Stotine automobila formirale divovsko božićno drvce

Hundreds of cars form giant Christmas tree in Russia's Krasnoyarsk
Foto: ALEXANDER MANZYUK/REUTERS
1/4
24.12.2023.
u 14:07

Prema Knjizi rekorda Rusije, više od 800 automobila korišteno je za stvaranje divovskog oblika stabla, čime je postavljen novi rekord za zemlju

Stotine automobila formirale su divovsko božićno drvce u ruskom sibirskom gradu Krasnojarsku u subotu, 23. prosinca, navečer. Automobili su upalili prednja i stražnja svjetla pa je ovo neuobičajeno drvce bilo uistinu osvijetljeno i ukrašeno za nadolazeća slavlja. 

Prema Knjizi rekorda Rusije, kako piše Reuters, više od 800 automobila korišteno je za stvaranje divovskog oblika stabla, čime je postavljen novi rekord za zemlju. 

Ključne riječi

Komentara 2

LU
Lukanda
18:10 24.12.2023.

Sibir je dio ruske federacije ali tamo žive druge nacije starosjedioci koji su nekoliko puta tražili samostalnost

CH
chemica
17:28 24.12.2023.

Naivni propagandni štosevi. I mi smo normalna ljudska bića! Aha. Ima li kakva slična zanimljivost iz Sjeverne Koreje? Možda je sto iljada malih komunjara svojim tijelima oslikalo lik velikog i voljenog vođe, Kim Jong kojeg već po redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije