Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvala vojnicima

VIDEO Zanimljiva čestitka NATO -a za Božić: Hrvatski mornari u glavnim ulogama

NATO
Foto: NATO
24.12.2019.
u 18:39

Povodom nadolazećih blagdana, zahvaljujemo vojnicima iz čitavog Saveza koji služe daleko od svojih obitelji u misijama i operacijama NATO-a, poruka je koju vojni savez prilaže u ovoj video čestitci

Iz sjedišta NATO saveza stiže zanimljiva video čestitka za Božić, s posadom i brodom Hrvatske ratne mornarice RTOP-42 “Dubrovnik” u glavnim ulogama.

"Povodom nadolazećih blagdana, zahvaljujemo vojnicima iz čitavog Saveza koji služe daleko od svojih obitelji u misijama i operacijama NATO-a”, poruka je koju vojni savez prilaže u ovoj video čestitci.

A kratki film prikazuje raketnu topovnjaču “Dubrovnik” kako plovi po kišnom vremenu i jednog člana posade kako izlazi na palubu, obavlja svoje redovite zadaće, a potom ostaje iznenađen kad se vrati unutra i shvati da je brodski kuhar pripremio blagdansku gozbu. Okićena je i jelka, svira se i pjeva, nazdravlja se… Naravno, gaziranim pićima jer služba je služba.

Raketna topovnjača RTOP-42 “Dubrovnik” i članovi posade nedavno su se, prema arhivi priopćenja MORH-a, vratili iz NATO-ove operacije Sea Guardian, u sklopu koje su pokrivali područje središnjeg Sredozemnog mora od zapadne obale Sicilije do obale Tunisa.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar pendreck
pendreck
18:58 24.12.2019.

Lijepo 🇭🇷👍

Avatar pendreck
pendreck
18:59 24.12.2019.

Lijepo 🇭🇷👍

LO
longconra
22:45 24.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije