Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIVLJE ŽIVOTINJE

VIDEO Vukovi uočeni kako lutaju cestama u Vrabaču i Vrbovcu

Vuk kraj ceste u Vrabaču
Foto: Dalmatinski portal
17.02.2023.
u 11:15

U dva navrata vukovi su viđeni kako hodaju naseljenim područjima. Jedan incident dogodio se u Vrbaču pokraj Graba u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Onaj raniji dogodio se u srijedu u Vrbovcu pokraj Zagreba

Vuk je snimljen u mjestu Vrabač pored Graba kako hoda uz cestu u naseljenom području. Video vuka koji koji luta poljem uz cestu snimio je prolaznik u automobilu, a objavio je Dalmatinski portal.

U srijedu je isto tako snimljen vuk koji je oko ponoći lutao naseljem Vrbovec. Ravnatelj zagrebačkog zoološkog vrta Damir Skok komentirao je slučaj za 24 sata: "Pogledao sam snimku nekoliko puta i vjerojatno je riječ o vuku. Čagalj nikako ne može biti. Nisu toliko česti za to područje, ali vukovi često migriraju. On je najvjerojatnije zalutao, izgleda mi preplašeno. Ne vjerujem da bi nekog napao, samo se pokušava vratiti u prirodu." Video je na svojem YouTube kanalu objavio Prigorski.hr.

>> VIDEO: Tko je Toni Turčinov? Na Murteru uživao povjerenje, a onda je peglao službenu karticu u bordelu u 1.37 u noći

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
19:41 17.02.2023.

Oni koji su za vukove nek iz svojeg džepa plaćaju štetu ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije