Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo ga pronašli

VIDEO Vozio u suprotnom smjeru na A6 pa ga očevidac aplikacijom prijavio policiji

Vozio u suprotnom smjeru kod Rijeke
PU Primorsko-goranska
09.11.2019.
u 12:57

Terenskom provjerom na adresi stanovanja zatečen je vlasnik vozila koji je tijekom obavijesnog razgovora priznao da je počinio prekršaj

Postaja prometne policije Rijeka zaprimila je 6. studenoga e-dojavu kojom je jedan građanin prijavio kretanje vozila marke 'Renault Clio' na A6 Svilno u suprotnom smjeru na dionici od čvora Čavle do čvora Orehovica i to 30. listopada između 13 i 14 sati. E-dojavi građanin je priložio i video te podatak o registarskoj oznaci vozila.

"7. listopada terenskom provjerom na adresi stanovanja zatečen je vlasnik vozila koji je tijekom obavijesnog razgovora priznao počinjenje navedenog prekršaja iz čl. 49.  st. 5. Zakona o sigurnosti prometa na cestama za koji je propisana novčana kazna u iznosu od 10 000 do 20 000 kuna, 6 negativnih prekršajnih bodova te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom u preporučenom trajanju od 3 mjeseca", priopćila je PU primorsko-goranska. Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog prekršajnom sudu.
 
Policija zahvaljuje savjesnom građaninu na pravovremenoj i preciznoj dojavi te potiču i ostale na korištenje aplikacije za e-dojave sumnjivih događaja. Aplikacija podržava sve postojeće platforme mobilnih uređaja, te se može preuzeti putem poveznice sa web stranice MUP-a. Dojave putem navedene aplikacije potpuno su anonimne.

Policija je na svojim stranicama objavila i video snimku vožnje u suprotnom smjeru.

Video: Školarac preživio tešku nesreću u autobusu

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
13:13 09.11.2019.

Ovima iz Čavala je to zanimacija. Dobro je prošlo ovaj put za razliku od sestara Filipović.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:57 09.11.2019.

Na bogataše novčane kazne uopće ne djeluju, zato treba uvesti ponovno polaganje vozačkog ispita, to će ih boljeti više od par dnevnica koliko bi dali za novčanu kaznu.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
16:45 09.11.2019.

Sve je to u redu ali isto tako naće se kretena koji će te špijat i prijavljivat murji za puno benignije stvari. Jel današnji kreteni samo čekaju da štogod snime i objave...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije