Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BLIZINI ULMA

VIDEO Vozio na relaciji Osijek-Heilbronn: Prevrnuo se autobus u Njemačkoj, ozlijeđeno osam osoba

Foto: Screenshot
1/5
28.02.2020.
u 13:42

Dvije osobe zadobile su teške ozlijede. Riječ je o 48-godišnjem vozaču i 53-godišnjem putniku

Osam osoba ozlijeđeno je u prevrtanju autobusa na autocesti u blizini njemačkog grada Ulma. Autobus je prometovao na relaciji Osijek – Heilbronn. Razlog nesreće je snažan vjetar i snijeg koji su pogodili to područje. 

Dvije osobe zadobile su teške ozlijede. Riječ je o 48-godišnjem vozaču i 53-godišnjem putniku. Ostale osobe u dobi su između 21 i 61 godine i zadobile su lakše tjelesne ozljede.

– Mi smo dobro prošle i sretno stigle kući, ali nije bilo ugodno, ni najmanje – komentirala je na društvenim mrežama putnica iz drugog autobusa koji je prošao kroz isto nevrijeme.

– Mi smo bili u autobusu koji se vraćao iz Njemačke za Osijek, ali smo imali loše vrijeme, kišu, snijeg i jake udare vjetra, ali na sreću sve je dobro prošlo i sretno smo se vratili kući – rekla nam je.

Dionica je bila zatvorena za promet više sati, a dežurnim službama bilo je potrebno nekoliko sati da dizalicama usprave autobus. Policija štetu procjenjuje na 200 tisuća eura, piše portal swp.de.

- Nije bilo panike, ali mama kaže da su joj te dvije, tri sekunde trajale kao čitava vječnost – nastavlja naša sugovornica.

Njezina je majka, naime, putovala u Njemačku u posjet svome sinu, snahi i unučadi.

- Čim su sletjeli, odmah su se strčali Hitna pomoć, vatrogasci, policija. Prevezli su ih u bolnicu. Mama, srećom, nije teže ozlijeđena, osjeća se dobro, stigla je kod mog brata i igra se s unučićima – sretna je ova Osječanka što je sve završilo dobro.

- Vozač je odjednom viknuo "Slijećemo, držite se!" - prepričava nam Osječanka, čija je majka bila u tom autobusu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije