Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVAK U SLAGANJU

VIDEO Vozač postao hit na internetu, njemu ne treba kombi za selidbu

Screenshot
05.02.2021.
u 13:38

Muškarac koji se selio iz stana na svoju Hondu Accord naslagao je stvari u visinu od preko 2 i pol metra

Da postoji natjecanje u tome koliko stvari možete naslagati na krov automobila, pobjedu bi zasigurno odnio jedan vozač koji je snimljen u Garlandu u američkoj saveznoj državi Texas.

Muškarac koji se selio iz stana na svoju Hondu Accord naslagao je stvari u visinu od preko 2 i pol metra, a sve je dobro pričvrstio užadima kako ne bi palo tijekom vožnje.

 

Neke kutije zamotao je najlonom i plastičnim folijama, dok je druge slagao na njih i sve ih je povezao elastičnim užetom.

Očekivano, zadnji kraj automobila 'sjeo' je zbog tereta, a je li vozač sretno stigao na svoje odredište, nije poznato. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije