Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVAN PRIZOR

VIDEO Vatrogasac ozlijeđen u požaru mjesecima se borio za život. Pogledajte kakav su mu doček priredili kolege

Doček vatrogasca
Foto: Radio Našice
1/2
31.12.2023.
u 14:53

"Najljepši dar za kraj ove godine je upravo dolazak našeg Marijana u Našice", kazao je našički gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Vatrogasac Marijan Gajski, član Javne vatrogasne postrojbe Našice, konačno se, nakon dugih 88 dana, vratio kući. Naime, vatrogasac zvan Dudy teško je ozlijeđen u požaru u Osijeku u krugu tvrtke Drava International, a nakon dugog oporavka u bolnici u Zagrebu veliki doček pripremili su mu kolege vatrogasci iz JVP-a. 

- Dečki su me jako razveselili, nisam očekivao doček, ni u podsvijesti nisam imao da bi mi pripremili ovakav doček. Htio sam navratiti i vidjeti ekipu, ali evo oni su me odmah s puta iznenadili i natjerali mi suze i puno emocija - kazao je Marijan za Radio Našice

Na dočeku vatrogasca Marijana bio je i našički gradonačelnik Krešimir Kašuba, kao i glavni zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Zoran Pakšec. - Najljepši dar za kraj ove godine je upravo dolazak našeg Marijana u Našice - rekao je gradonačelnik. 

Po dolasku kući na Facebooku se oglasio i sam Marijan. - Nakon 88 dana borbe za život napokon sam krenuo k domu svome. Uspjeli smo pobijediti sve respiratore, kome te sve operacije koje su bile jako teške, mukotrpne i višesatne - napisao je Marijan u svojoj objavi na Facebooku zahvaljujući svima na podršci.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, našički vatrogasac je u gašenju požara u pogonu osječke tvrtke "Drava international"  upao u rastopljenu plastiku te je pritom teško ozlijeđen. Operiran je u Osijeku te je odmah nakon toga, u pratnji anesteziologa, prevezen u KBC Sestre milosrdnice. 

Veliki požar planuo je u 10. mjesecu ove godine na deponiju uskladištene plastike u tvrtki Drava International na izlazu iz Osijeka prema Brijestu. U požaru su ozlijeđena tri vatrogasca – jedan teže, a dvojica lakše.

VIDEO Požar u Daruvaru

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
22:07 31.12.2023.

Marijane Gajski, sretan povratak .Puno zdravlja !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije