Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNI VJETROVI

VIDEO Umalo tragedija: Pilot pokušao sletjeti pod naletima vjetra, zrakoplov se odbio od piste

08.02.2019.
u 20:02

Pilot je svim silama pokušao sletjeti, no vjetrovi su bili prejaki

Oluja Elik došla je do Velike Britanije i umalo je došlo do velike tragedije zbog snažnih vjetrova koji pušu zemljom.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi zrakoplov British Airwaysa koji pokušava sletjeti u londonsku zračnu luku Heathrow.

Pilot je svim silama pokušao sletjeti, no vjetrovi su bili prejaki i zrakoplov se u jednom trenutku odbio od tla. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Proleter
Proleter
23:21 08.02.2019.

Pilot je dobro i na vrijeme reagirao.

DU
Deleted user
08:47 09.02.2019.

Ovo je normalno crosswind slijetanje. Koje ste vi trube!!!

AI
airbender
09:23 09.02.2019.

nakon takvog prvog odbijanja od piste najbolje kaj mozes napraviti je gas do daske i ponovno u zrak, da to nije napravio tko zna kolko puta bi tako skakao po pisti i maltretirao putnike a da ne govorim kotače i stup nosača, viđeno sto puta na yt, pilot je pravi maher i zna sta radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije