Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi sa obranom

VIDEO: Ukrajina uništila važan protuzračni ruski sustav na Krimu

Screenshoot
23.08.2023.
u 14:48

Ukrajinska bespilotna letjelica uništenje neometano snima s područja Crnog mora, što ukazuje na moguće probleme s ruskom protuzračnom obranom na tom području. Ovo je bolan udarac sustavu protuzračne obrane okupatora." – istakli su ukrajinski vojni izvori uz snimku nastalu s bespilotne letjelice.

Ukrajina je danas objavila video snimku koja, tvrde, prikazuje uništenje ruskog protuzračnog kompleksa S-400 – GUR na okupiranom Krimu. "Oko 10:00 sati dogodila se eksplozija u blizini sela Olenivka, koja je uništila sustav protuzračne obrane S-400 "Trijumf", projektile postavljene na njemu i ljudstvo. Ovo je bolan udarac sustavu protuzračne obrane okupatora." – istakli su ukrajinski vojni izvori uz snimku nastalu s bespilotne letjelice. Ukrajina ne navodi kojim je oružjem pogođen protuzračni sustav.

>> VIDEO Ukrajina uništila važan protuzračni ruski sustav na Krimu

Lokaciju i eksploziju su uskoro potvrdili i neki ruski telegram kanali, no ruski izvori tvrde kako je riječ o S-300 sustavu, a ne S-400. No, neovisno o tome o kom je sustavu riječ ruski izvori potvrđuju kako je činjenica da je uništen važan protuzračni sustav, te upozoravaju na to da ukrajinska bespilotna letjelica to neometano snima s područja Crnog mora, što ukazuje na moguće probleme s ruskom protuzračnom obranom na tom području. 

>> VIDEO Srušena dva drona u Moskvi

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
15:43 23.08.2023.

ko nam bre dira SAO Krim

IO
iolio
16:15 23.08.2023.

Toliko o S-400, S-500 i S-1100 kojeg će rus napravit za 100 godina da taj uništava sve dometom do Mjeseca i reklamirat ga za ruske parade.

DU
Deleted user
16:56 23.08.2023.

Bitno je da naša vlada šalje novčanu pomoć" Ukrajini, a to što stanovnici HR tonu u siromaštvo, što ih pljačkaju trgovci, građevinski mafijaši, država i svi, to nema veze, a ne sjećam se nešto koliko je ta ista Ukrajina nama dala love za oružje, koliko su zbrinuli naših izbjeglica itd😡

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije