Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija spašavanja

VIDEO Turisti usred nevremena plovili na luftiću do otoka: 'Krenuli su natrag, no nije bilo šanse'

spašavanje turista
Tunera.info
29.08.2023.
u 07:39

Posada koja je krenula u spašavanje turista već je sudjelovala u nizu akcija spašavanja na moru

Neoprezni Mađari uputili su se na otočić pred Novim Vinodolskim na luft-madracu po jakom nevremenu koje je jučer zahvatilo Hrvatsku. Kada su poželjeli natrag na kopno, nisu mogli.

Luka Obradović i Andy Vukelić iz chartera Smart Sail, Novljanin Dario Obradović i Željko Zoričić iz Lučke kapetanije Novi Vinodolski spasili su Mađare, javlja Tunera.info. Možda bi Mađari i mogli ostati na otočiću i pričekati smirivanje situacije, no žena je morala uzeti lijekove.

Video Tunera.info

"Zvali su nas s plaže da pomognemo. Mađari su krenuli natrag prema kopnu, no nije bilo šanse. More ih je bacalo na sve strane", priča Luka Obradović. Posada koja je krenula u spašavanje turista već je sudjelovala u nizu akcija spašavanja na moru.

VEZANI ČLANCI:

Video: Jako jugo izbacilo jedrilicu na plažu u Jadriji

 

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagabria4
08:35 29.08.2023.

Svim turistima bi na ulazu trebalo dijeliti letak 'Ne potcjenjuj snagu mora i planine'

NE
Nemanadimak
08:37 29.08.2023.

A joj madjari misle kako su u nekim madjarskim toplicama. Fino naplatiti uslugu spasavanja da im drugi put ne padne na pamet.

SL
Slovenecsem
08:35 29.08.2023.

Prvo sto vidim....deda ima bolje sise od bake...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije