Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDALJENI S POSLA

VIDEO Tijekom radnog vremena: Radnici se mrtvi pijani valjali po zaprešićkom odlagalištu

Foto: Screenshot
1/3
16.11.2020.
u 13:54

Snimke su nastale dan nakon Martinja, 12. studenoga, a odmah su se proširile društvenim mrežama, WhatsAppom i Viberom...

Internetom kruže nevjerojatne snimke radnika zaprešićke komunalne tvrtke Vodoopskrba i odvodnja koji su doslovno mrtvi pijani ispali iz službenog kombija te su se valjali i teturali po odlagalištu otpada u Zaprešiću.

Snimke su nastale dan nakon Martinja, 12. studenoga, a odmah su se proširile društvenim mrežama, WhatsAppom i Viberom...

Na njima se vidi kako dvojica pijanih zaposlenika u radnim odjelima leže u kombiju, nakon čega ispadaju van dok ih treća osoba snima.

 

Muškarac koji ih snima pita se treba li pozvati hitnu pomoć, cijelo vrijeme se smije, ali spominje i direktora tvrtke Željka Majcena.

– Kak bu išel takav gore pred Majcena, treba ići po regres danas – govori snimatelj.

Nakon što su snimke dospjele u javnost, na internetskim stranicama oglasila se i tvrtka Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o..

– Vodoopskrba i odvodnja Zaprešić d.o.o. najoštrije osuđuje postupak i neodgovorno ponašanje svojih radnika snimljenih 12. studenoga 2020. na odlagalištu otpada u Zaprešiću. Zbog nedopustivog ponašanja radnici su udaljeni s radnog mjesta te će protiv njih biti pokrenut odgovarajući stegovni postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline – priopćeno je.

Komentara 71

Avatar KALIMERO
KALIMERO
14:38 16.11.2020.

Bravo prijatelju. Sredio si im da im ovo bude zadnji regres. Još si k tome u vl list svoj uradak dao. Svaka čast junačino

Avatar neugodan
neugodan
15:16 16.11.2020.

Pa sto?? Odite u HŽ, Gredelj, ZET itd pa da vidite veselja...U svim firmama s vecinskim drzavnim udjelom je tako

Avatar YUKA1962
YUKA1962
16:05 16.11.2020.

Hvala Bogu, kod nas u Gorici , u komunalnim firmama nemamo takvih problema,....izuzev rukovodećeg kadra!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije