Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetski hit

VIDEO: Stotine filipinskih zatvorenika plešu Gangnam Style

NK Segesta
Foto: Nikola Čutuk
1/2
03.10.2012.
u 10:21

Zatvorenici su 2007. izveli koreografiju Jacksonova Thrillera i do sada je snimka na YouTubeu pogledana više od 51 milijun puta, a na scenu su se vratili ove godine "odradivši" Gangnam Style

Gangnam Style postao je hit diljem svijeta, a koliko je popularan pokazali su brojni bendovi koji su ga kopirali, mladenci koji su ga uvrstili u svoj prvi ples pa i novaci američkih marinaca koji su se pozabavili izvedbom trenutačno najpopularnijeg svjetskog hita. Njegov tvorac, južnokorejski reper Psy može biti prezadovoljan svojim svjetskim uspjehom, a kolika je njegova popularnost, najbolje pokazuje činjenica da je njegova koreografija stavljena uz bok one kralja popa Michaela Jacksona iz hita Thriller.

Naime, zatvorenici filipinskog zatvora u provinciji Cebu 2007. izveli su koreografiju Jacksonova Thrillera i do sada je snimka njihove izvedbe na YouTubeu pogledana više od 51 milijun puta, a na scenu su se vratili ove godine "odradivši" Gangnam Style.

Iako ih je ometala kiša, stotine zatvorenika izvele su koreografiju koju je osmislio južnokorejski reper. Njih gotovo 1000 pod vodstvom nekoliko vanjskih suradnika zatvora koji su bili oduševljeni idejom o izvođenju Gangnam Stylea otplesali su koreografiju gotovo identično kao i sam Psy.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije