Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpora djeci

VIDEO Spot za Noru i svu oboljelu djecu: Lavovi uvijek pobjeđuju

Strathaus
Foto: Zoran Grizelj/VLM
1/2
07.02.2013.
u 13:14

Za sve naše male anđele, uz pjesmu je sve lakše! Vi niste sami, vi niste sami, za vas smo tu.

Udruga Hrabro dijete snimila je videospot potpore za Noru, ali i za svu oboljelu djecu koja se svakodnevno bore za život.

Spot su objavili na YouTubeu, a na Facebook-grupi "Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV", uz link na spot objavljena je i poruka: Za sve naše male anđele, uz pjesmu je sve lakše! Vi niste sami, vi niste sami, za vas smo tu. I budi hrabar najbolji ko mali snažni lavovi, a ja ti dajem dio srca svog!

Nora Šitum ima pet godina i osam mjeseci. Ona je jedno posebno i vrlo neobično ljudsko biće. Oni koji je poznaju, to će potvrditi. A oni koji je ne znaju... e, pa trebali bi je upoznati!

Ova pjesma posvećena je Nori i svima ostalima koji se bore protiv teških bolesti. Bitno je da se svaki glas čuje koliko god mali bio. Nekada je izlječenje tako blizu, ali je potrebna pomoć dobrih ljudi. Krenimo skupa u ovu borbu, za sve naše male anđele, poruka je udruge.

 

 

 

 

Komentara 2

PI
prava istina
15:42 07.02.2013.

Maleni anđelčić Nora je sada gore visoko među anđelima. Oni je vode tamo gdje će joj pokušati darovati život. Toliko sam ponosna na taj naš narod, onaj koji osjeća šta znaći biti nemočan. Mnogo sam u mislima sa tim roditeljima, kao i mnogim drugima koji vode bitku sa bolestima svoga djeteta. Zaista nema gorjeg u životu kada majka i otac ostanu bez djeteta ili kada se moraju boriti za njegov život. Ja se duboko nadam da će se i promjeniti kod nas da birokracija ne odlučuje u onim trenucima kada se radi o bolestima koje se ne mogu liječiti kod nas nego postoji negdje takova mogučnost. Jednako se tako nadam da će se i kod nas početi sa takovim liječenjima jer Nora na žalost nije jedina. Život se sastoji od toga da postaneš, da imaš svoj red kada odlaziš sa ovoga svijeta i nije dobro dok se redosljed mijenja. Zato svaki roditelj potiskuje strah od najveće strahote koja mu se može djetetu desiti ako krene nešto loše. Malena je trenutno visoko, leti. Mi se samo moramo nadati dobrom kraju ove tužne priće. Pusa Nori i neka joj je mirno nebo do cilja.

A2
Alien 222
19:45 07.02.2013.

Svaka cast napredku medicine i lijecenja,ali svugdje u ovoj prici je izostavljena najvaznija i naj bitnija stvar za Norino izlijecenje ,a to je molitva" Molitva i dragi Bog jedino sve moze. Neka dragi Isus Krist bude na Norinim putevima i u srcu Norinom i da se smiluje i daruje joj ozdravljenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije