Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRAGEDIJE U KAŠTELIMA

VIDEO Snimljeni motociklisti u Splitu, projurili kroz crveno na semaforu: 'Evo kako tu neki voze'

Prometni semafor
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
26.03.2024.
u 16:55

Na snimci koja je objavljena na YouTubeu jasno se vide motociklisti koji se u večernjim satima, vozeći po ulici, ne zaustavljaju na crvenom svjetlu na semaforu te nastavljaju dalje, iako je u razkrižje ulazio i automobil

Koliku tragediju može izazivati nesmotrenost u prometu, pokazao je i slučaj iz Kaštel Sućurca u kojem je prošlog vikenda poginula 32-godišnja majka iz automobila koji se zapalio nakon što se motocikl suradio s njim. Jedan slučaj nepažnje motociklista snimljen je i dashakamerom u Splitu, u Velebitskoj ulici.

Na snimci koja je objavljena na YouTubeu jasno se vide motociklisti koji se u večernjim satima, vozeći po ulici, ne zaustavljaju na crvenom svjetlu na semaforu te nastavljaju dalje, iako je u razkrižje ulazio i automobil. Čitatelj je za 24sata poručio kako to nije iznimka, već sve više postaje pravilo. 

- Evo kako se u večernjim satima vozi po Splitu od pojedinih motociklista. Nekad sam ih znao vidjeti u grupama po četiri ili više kako jedan za drugim prolijeću kroz crvena svjetla - objasnio je.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Održan ispraćaj majke koja je poginula u teškoj nesreći

Prometni semafor
1/15
Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toronto20
17:01 26.03.2024.

Nitko ih ne dira jer ih se boje i policija i sudstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije