Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U OMIŠU

Jedna osoba poginula u izlijetanju motocikla, druga ima ozljede opasne po život

Ilustracija
Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL
09.03.2024.
u 07:17

Policija obavlja očevidi radi utvrđivanja uzroka prometne nesreće

Jedna je osoba poginula, a jedna zadobila tjelesne ozljede opasne po život u izlijetanju motocikla s kolnika u Omišu u noći na subotu, izvijestila je splitska policija.

Kako se navodi u policijskom izvješću, oko 1 sat ujutro došlo je do izlijetanja motocikla s konika kojom prilikom je jedna osoba smrtno stradala, a druga je kolima hitne medicinske pomoći prevezena u splitski KBC gdje su utvrđene tjelesne ozljede opasne po život.

Policija obavlja očevidi radi utvrđivanja uzroka te prometne nesreće, priopćila je u subotu rano ujutro Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

GALERIJA Nekad simbol grada, danas potpuno devastirana: Od đakovačke Mimoze ostali su samo zidovi

Ilustracija
1/65
Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojska
08:57 09.03.2024.

Ne kupujte nikakvo prijevozno sretstvo ni skije konja role bicikle glisere motore skejtove padobrane paraglajdere letačka odijela jer bute opali, ja kupio bicikl i na sljeme i skljoko se ko baba pa kupio skije skljoko se na sljemenu ko baba, ona australska milijarderka lijepa ko slika ko boginja mlada kupila skupog konja pala i slomila kičmu poginula, ovaj kupio gliser i strado , onaj splitski milijarder kupio jahtu i umro od infarkta na sred mora kod korzike lampeduse tam negdje da si bio siromak splitski da nisi nakrao nebi kupio jahtu i nebi bio na sred mediterana daleko od doktora vec bi bio u splitu u stanu hitna bi dosla za 5min , znaci kad imas para svasta kupiš i to te dođe glave motor jahta konj skije bicikl izd kad nemas para sjedis doma i siguran si znaci opasno je bit bogat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije