Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gašenje trajalo i danas
Povratak na članak

VIDEO Kao da požar nije dosta: Pojavila se dimna pijavica na požarištu u Osijeku

Video prikazuje vatrogasna vozila jer je i danas u tijeku bilo gašenje požara na prostoru tvrtke gdje se radilo na hlađenju i zatrpavanju požarišta

Komentari 4

CH
chemica
20:22 05.10.2023.

Kaže vatrogasac, voda ne pomaže. Pa naravno, kad se plastika gasi halonom. Nemaju maske, nemaju kisik, nemaju halon...Tko je nadležan zbog neodgovarajuće opreme vatrogasaca koji će sada godinama umirati od bogtepitaj kakvih boleština? Onaj isti koji je ovoj velebnoj firmi i dao dozvolu za rad pa sad optužuje da su krivi svi ostali. Veliki HDZ-ov župan Anušić. Priznaje da se zna dvadeset godina, postoji hrpa prijava građana, vidi se iz googla da krše dozvolu, a on im istu opet potpisuje...Jer to nije njegov posao, da kontrolira! Neka kontroliraju oni njegovi u Zagrebu! Oni su krivi! Nije kriv HDZ, nedo bog, nego država je kriva!

VL
ST
sttipe
22:01 05.10.2023.

Dozvolija bi plastiku od ugljikovodika, isključivo za kabele, i ta bi morala biti reciklirana i trajati minimalno 50 godina Svaka druga bi bila 2000€, poreza po kilu!!!

VL
DU
Deleted user
21:19 05.10.2023.

Ovo će ostaviti posljedice narednih 50 godinu u lijepom Osijeku i okolici.

VL
DU
Deleted user
21:02 05.10.2023.

Jadan naš hrvatski zrak… žao mi je svih koji ljudi koji žive u okolici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.