Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o izvješću Hrvoj Šipek

VIDEO Tko je HDZ-ovac koji je glasao kao oporba, Jandroković se našalio na njegov račun

Zagreb: Klarić je zvijezda današnjeg glasovanja, dobio komentar od Jandrokovića: "Štef, daj se koncentriraj!"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
17.02.2023.
u 15:21

"Kak' ide onaj vic. Štef, daj se koncentriraj", kazao je Gordan Jandroković kojeg je situacija, također, nasmijala

Izvješće glavne državne odvjetnice Zlate Hrvoj Šipek o radu državnih odvjetništava u 2021. godini prihvaćeno je danas u Saboru. Podržalo ga je 76 zastupnika, a 56 bilo je protiv. Nekoliko trenutaka nakon glasovanja, sabornicom su odjeknuli pljesak i smijeh koji su pretežito dolazili sa strane oporbe. 

Odmah nakon glasanja sabornicom se prolomio pljesak oporbe jer je HDZ-ov Tomislav Klarić omaškom stisnuo krivi gumb i glasao protiv. To je navelo i šefa Sabora Gordana Jandrokovića da mu uputi šaljivu opasku: "Kako ide onaj vic? Štef, daj se koncentriraj".

Uoči samog glasovanja, Peđa Grbin naveo je kako DORH nije samo glavna državna odvjetnica, nego da tamo radi niz ljudi. 

Foto: Internet TV Hrvatskoga sabora

"Siguran sam da među njima ima onih koji bi mogli zamijeniti Zlatu Hrvoj Šipek, ali neće jer vladajući žele da ona ostane. Zašto? Jer svoj posao radi onako kako odgovara AP-u. Kada se njegovi inicijali pojave u predmetu, on završi u ladici", kazao je.

Hrvoje Zekanović odgovorio mu je: "Koliko ja znam, jedini predmet u ladici Zlate Hrvoj Šipek je predmet GP, a ne AP".

Marija Selak Raspudić kazala je da mediji preuzimaju ulogu institucija, umjesto da one rade svoj posao. 

Krunoslav Katičić istaknuo je kako je izvješće vezano uz 2021. godinu. Nikola Grmoja pozvao je potom Katičića da se izuzme od glasovanja. 

"Vi ste u sukobu interesa i ne možete ni govoriti, ni glasovati o ovom izvješću", rekao je Grmoja. Zvonimir Troskot je, također, istaknuo kako Katičić ne bi trebao glasovati. 

Komentara 10

DU
Deleted user
15:40 17.02.2023.

Jandroković se našalio, HDZ-eovac je glaso suprotno onom što je morao. Dobro je da imaju samo dva pritiska, Za i Protiv, jer ne sumnjajući u njihovu inteligenciju, odanost i koncenteraciju teško bi bilo razumjeti što bi bilo kad bi morali upravljati procesom koji ima mnogo mogućnosti i kombinacija.

NO
Nordik
15:30 17.02.2023.

HDZ-ovski kapaciteti koji uputstva ili naputke ne mogu pamtiti ni pola sata.

ND
Necijepljeni degenerik
16:00 17.02.2023.

Na faci mu se ocrtavaju inteligencija, poštenje, obrazovanost, opća kultura i sklonost osobnoj higijeni. Nije ni čudo da im je Plenković formalni, a Pupovac pravi šef.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije