Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka raznježila sve

VIDEO Sedmogodišnja kći s ocem rasplakala regiju: Otpjevali Balaševićev hit 'Samo da rata ne bude'

Tata i Kira
Foto: Facebook
1/2
21.02.2021.
u 10:16

Balašević je svoj prvi poslijeratni koncert održao u Sarajevu 1998. godine.

Facebook profil 'Tata i Kira, raspjevana lektira' podijelio je preslatku snimku raspjevanog bosanskohercegovački kantautora Haris Abdagić i njegove sedmogodišnje kći Kire. Na snimci se vidi kako pjevaju Balaševićevu pjesmu 'Samo da rata ne bude'. 

"Znaš što? Mi ćemo nastaviti moliti najvažniju molitvu koju si nas naučio. Hvala ti! Vole te tata, Kira i mama", napisali su uz video koji je snimljen na Trgu djece Sarajeva. 

Snimka je odmah dobila brojne komentare i lajkove, a mnogi su komentirali koliko su ih rasplakali s ovim. 

"Kad djeca pjevaju ovu pjesmu to ima posebnu 'težinu'", "Rasplakah se... Srce si Kira, vi ste divni", "Bravo tata, bravo Kira! Vi ste predivni, a ova pjesma nosi toliko tuge i sjete za onim lijepim vremenima kada smo bili svi pametni i sretni", samo su neki od komentara. 

Balašević je svoj prvi poslijeratni koncert održao u Sarajevu 1998. godine. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar tetina
tetina
11:04 21.02.2021.

Možete li mi pojasniti gdje počinje "region " i gdje završava.. čisto informativno! Stalno se spominjete i piše pa bi željela znati je li moja HR tu ?!

BE
berija
10:55 21.02.2021.

Korona party u Splitu ipakn e jači od ovog. Prije nisam bio za otvaranje kafića i restorana ali sad jesam. Kad policija nije rastjerala one bijednike na Peristilu, zašto ne bi sve normalno radilo. A ovo? Krasan odgoj, krasni roditelji. Ja ću svoje učiti pjevati Juru i Bobana. Mislio sam da je matemTika važnija, ali vidim da nije.

DU
Deleted user
10:56 21.02.2021.

Poslije podne mislim organizirati obiteljsko oplakivanje i naricanje! Do petka nisam niti znao da je to najznačajnija osoba u jugoistočnoj Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije