Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESNA ISPOVIJEST
Povratak na članak

VIDEO Prvi sam šamar dobila nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, smetalo mu je sve

Imamo nasilnike liječnike, pravnike, visokoobrazovane ljude. Imali smo slučaj jedne vrhunske liječnice koja je deset godina dobivala batine, ali bilo ju je sram da netko to ne dozna

Komentari 108

Avatar navijač
navijač
08:32 27.03.2019.

Treba zaštiti sve žrtve od svake vrste nasilja, a pogotovo djecu. Ali nasilje ne vrše samo muškarci, nego i žene, a o tome nitko ne govori, , zato što muškarci vrše fizičko nasilje koje se vidi , pošto su fizički jači ali žene nasilnici rade to puno perfidnije i na pokvareniji način. Svatko pametan zna šta hoću reći i da je to istina.

VL
PA
pax5
08:28 27.03.2019.

Volite se ljudi,život je kratak!

VL
KO
komunikolog
08:41 27.03.2019.

U cijelom ovom tekstu se provlači jedna misao, više novaca za Udruge i Skloništa a pozivaju se na IK. I to je na žalost jedina istina, za to se bore ovi tkz. borci protiv nasilja. A stvar je vrlo jednostavna, država (to smo mi) se treba institucijama i Zakonima obračunavati sa svim oblicima nasilja.

VL
SC
schwertransport
08:45 27.03.2019.

Ja i moja supruga smo bili u vezi tri godine prije braka i doslovno svaki dan bili zajedno, kada smo okrunili brakom nasu vezu i poceli suzivot imali smo osjecaj kao da se ne poznamo ka da nismo te osobe iz one nase bajne veze. Eh druga je stvar veza koja moze trajati godinama i ciniti se perfektnom. U vezi kada ti dopi.di ti na svoju stranu ona na svoju i za dva dana opet zajedno. Brak je vrlo zahtjevan i treba puno razumijevanja i ljubavi sa obadvije strane.

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
08:55 27.03.2019.

Jagma za šuške je počela.

VL
MA
marijaqwer
10:32 27.03.2019.

Mnoge žene se žale na muževe i traže pomoć države kada odnosi postanu loši, ali iste te žene su same birale svoje muževe i nisu dopuštale ničije uplitanje, pa čak nisu poslušale najiskrenije savjete svojih roditelja. Za svoje odluke treba snositi i odgovornost. Ako su odnosi nasilni i trajno narušeni treba ih prekinuti.

VL
AM
ante_maja
09:21 27.03.2019.

djecu si ostavila u vrtiću i vucarala si se po gradu dok nije došlo vrijeme da idu kuć iz vrtića??? Zašto su uopće išli u vrtić ako si ti ne zaposlena??

VL
MA
majmudin
08:38 27.03.2019.

zene rade psiholosko i emocijsko nasilje...nemogu snagom parirati muskarcu. zato je najbolje ne imati posla sa zenama. muskarac ako trazi od zene oprano cisto ispeglano namirnu djecu ( cak i ako sudjeluje sam u tome) i tad je obiteljski nasilnik. Danas su zene slobodne i rade sto ih volja. uglavnom da napakoste.

VL
Avatar javorko
javorko
08:26 27.03.2019.

znao sam zene koje toliko znaju provocirati i bezobrazne su ..netko je brz na ruci ..a netko trpi hirove babe ..ali to nije uopce vazno da bi se tome raspravljalo..

VL
GA
GandalfovBrat
10:24 27.03.2019.

kako to da nema ni jedna sigurna kuća za muškarce? kako to? kako to? kako to? nije mi jasno kako to. svak normalan osuđuje nasilje u bilo kojem obliku, al ovo služi samo da veljača i drugari si utvrde pozicije na kojima će dobivat ustaške kune i ništa ne radit.

VL
Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
09:14 27.03.2019.

Postoji popriličan broj muškaraca koji trpe svakovrsno nasilje od strane svojih supruga ili partnerica no zbog srama i/ili straha to se ne usude priznati okolini. No naravno, u soroševskoj viziji društva muškarci su ionako manje vrijedna bića pa se zbog toga ne treba uzbuđivati.

VL
KO
komentant
09:47 27.03.2019.

Doista mi nije jasno šta je pjesnik htio reći. Zamisite vrijednu majku koja ujutro odvede djecu u vrtić autobusom(pošto su sa sela) i onda skroz do kraja radnog vremena tumara po gradu i ništa ne radi. Kad popodne dođe kućii bude umorna od dnevnih aktivnosti pa mora malo leć, a muž će nastaviti čuvati djecu,prati,peglati,kuhati da djeca imaju šta jesti i onda oprati suđe, počistiti kuću sve staviti na svoje mjesto pa onda okupati djecu staviti ih u krvetić pazeći da nebi uznemirio majku koja skrhana od umora još uvjek odmara. E sad još treba pripremiti za djecu šta će ujutro obući jer majka od silnih obaveza to ne stigne. Normalno da sve to nedaje za pravo da ju još i mlati. Svašta.

VL
DO
domagoj1492
09:54 27.03.2019.

Mislim da je dosta više ovog drukanja za “prava žena”, a na štetu muškaraca. Muške se sotonizira zbog nekog narkomansko- alkoholičarakog šljama sa margine društva. Imaš policiju, pa zovi ako se netko u kući tuče.

VL
Avatar Radagast
Radagast
09:35 27.03.2019.

Nije li rodna ideologija iz istanbulske sve riješila?

VL
AN
AnteizmalogZGa
10:05 27.03.2019.

"...dvije autobusne stanice....a ona ostajala u gradu cijeli dan?!!!!! Pa ženo božja što si radila u gradu cijeli dan?

VL
SC
schwertransport
08:37 27.03.2019.

Zalim zrtve nasilja....ali ova gospođa se setala po gradu od jutra pa do 13h! Da je nasla neki posao bar na 4h, vjerojatno joj brak nebi otisao u krivom smijeru. Pa hajde neka objasni sta je radila u gradu svaki dan 6-7h dnevno!? Ne kuzim zasto se razapinje uvijek jedna strana?

VL
DU
Deleted user
10:35 27.03.2019.

Žene traže "beta providera" a u isto vrijeme lik mora biti "tipični alfa." Nije ni čudno da muškarci psihički pucaju kad konjina mora vući za čitavu obitelj dok nezaposlena žena češka neku stvar i nakon što se djeca pošalju u osnovnu školu. Takve žene se često furaju na feminizam dok u isto vrijeme glume "tradicionalnu ženu." U osnovici se radi o financijskim i emotivnim parazitima.

VL
KO
Kora
09:06 27.03.2019.

Ovo je toliko jezivo da sam pročitala samo dio, dalje nisam mogla.

VL
Avatar jumanji
jumanji
16:12 28.03.2019.

Lako je reci;"napusti ga ili nju", ali to i učiniti je druga stvar. U biti je točno da se nasilnog partnera kod prvog nasilja napusti.

VL
TO
Toni66
14:31 27.03.2019.

Imamo nasilnike liječnike, pravnike, visokoobrazovane ljude. Imali smo slučaj jedne vrhunske liječnice koja je deset godina dobivala batine, zasluženo, svjesna krivice pa ju je bilo sram da netko to ne dozna.. I to je sve OK... Kod prvog šamara nea ne odeš ali kod drugog i trećega ostaješ znači pristaješ ili si svjesna predugog jezika i kratke pameti .... Nažalost je zaista problem za muškarce jer ako moraš to stalno prakticirati to je jako žalosno da imaš vraga koji nema pameti ne zna da sluša da se vlada kako spada ... A ne će da ode jer uživa u svemu tome da se može žaliti okolini jer onda je sretna kako ju sažaljevaju a tko je dobra.... Naravno da ne bi ispalo da sam . i ja nastran -u Naravno super sadista i idiota koji to čine iz bolesne potrebe ima i sad je pitanje sve ostalo ... Ima jadnica sa djecom i ovisnosti i nemaju ne vide izlaza iz bolesne situacije to je zaista problem . Ali vidimo biti doktorica i glupača ima i toga . Nadalje ovisi i o izgledu i o drugim mnogim faktorima gdje što sve ima .. Brak može biti jako loš i nesretan a da nema batina ali ima drugih sistema koji razaraju i stvaraju nesretni život ... I teško je nači izlaz...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.