Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užarile se društvene mreže

VIDEO Poslušajte izjavu premijera FBiH o poskupljenju ulja. Izazvala brojne reakcije

Novalić
Federalna televizija
08.09.2021.
u 12:36

Ako kupujete ulje, kupit ćete ga 37 posto manje. Ako kupujete gorivo, dobit ćete ga 10 posto više, objašnjava Novalić

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić izazvao je niz komentara nakon svoje izjave o poskupljenjima. Gostovao je na Federalnoj televiziji u emisiji Rezime, gdje se osvrnuo i na rast cijena ulja i piletine, kao i pojeftinjenje goriva i krumpira. 

Društvene mreže užarile su se od njegovog "rješenja" za poskupljenje ulja i piletine za 37 posto. Na konstataciju da 100 KM ove i 100 KM 2018. godine nemaju istu vrijednost Novalić je odgovorio da to zavisi od toga što kupujete, piše Radio Sarajevo.

"Ako kupujete ulje, kupit ćete ga 37 posto manje. Ako kupujete gorivo, dobit ćete ga 10 posto više", objašnjava Novalić, što je iznenadilo voditelja. "Kupujte manje, ako ste kupovali 100 litara, sada kupujte 60", rekao je Novalić.


Ključne riječi

Komentara 1

Avatar StormRaider95
StormRaider95
12:51 08.09.2021.

Tako je! Nek kupuju mast, onih 40% što im fali ulja 😂🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije