Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUTARNJA POTJERA

VIDEO Policiji su pokušali pobjeći kroz park, pogledajte kako je to završilo

Foto: Screenshot
1/5
06.05.2019.
u 09:03

Potjera je trajala oko 10 minuta kada su skrenuli u park i počeli su voziti preko livade

Tri su osobe uhićene nakon policijske potjere zbog krađe vozila koja se dogodila u subotu ujutro u Birminghamu. Potjera je završila u parku Chinn Brook, a policija je objavila i snimku kraja potjere.

Mladići stari 18, 17 i 16 godina ukrali su bijeli Audi a oko 11 sati uočila ih je policijska patrola u civilnom automobilu nakon čega je počela jurnjava. Potjera je trajala oko 10 minuta kada su skrenuli u park i počeli su voziti preko livade. No, tamo ih je dočekao mali potok koji je bio preveliki 'zalogaj' za mali Audi te su prednjim krajem udarili u drugu stranu obale i zaglavili. 

Policijski BMW umalo je doživio istu sudbinu, no vozač je uspio skrenuti i zaustaviti automobil tik uz vodu. Pogledajte kako je to izgledalo.

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
17:27 06.05.2019.

maheri......uporni......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije