Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna potjera

Nisu znali da nema mosta: Policajci i bjegunci završili u rijeci

Potjera u Travniku
Foto: Avaz
1/4
28.04.2019.
u 15:14

'Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema'

Nevjerojatne fotografije stižu iz novotravničkog naselja Stojkovići. Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila, od kojih je jedan – policijski, piše Avaz. Mještani koji su za Avaz poslali slike kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i bjegunce.

- Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema - zapitali su se mještani. U svakom slučaju, nisu bili daleko od istine, osim u dijelu da je policija – travnička. Naime, kako neslužbeno doznaje Avaz, policija s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku, prenosi Vecernji.ba.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi. S obzirom na to da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci. Srećom, nitko nije zadobio teške tjelesne ozljede.

Video - Vozio prebrzo po kiši i razbio se pred policajcem

Komentara 7

AA
aabbcc
21:16 28.04.2019.

Vi to ne kuzite, bosanska policija je skocila u vodu da uhvati bjegunce u rijeci !

KO
komar64
17:08 28.04.2019.

Inteligentna policija....umjesto da oni upozoravaju da mosta nema.

DE
deda1234
16:48 28.04.2019.

Pa sta su i most ukrali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije