Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMIJEŠAN U DRUGE NAPADE
Povratak na članak

VIDEO Pokušaj sabotaže u Rusiji: Mladić htio zapaliti ruski borbeni zrakoplov, uhićen je

Avion je zapaljen tijekom noći 4. siječnja dok je bio parkiran u zračnoj bazi Shagol u blizini Čeljabinska, oko 2000 kilometara istočno od ukrajinske granice

Komentari 4

KR
Krug
21:02 08.01.2024.

Tik tok generacija! Napravi zločin i snimi se. Očito da Ukrajinci mogu vrbovati samo ljude niskog IQa. Svi ostali znaju prepoznati zapadnu propagandu.

VL
SE
Serengeti
15:27 08.01.2024.

Pitam se radi li itko pametan u toj ukrajinskoj vojnoj obavještajnoj agenciji? Dobili su snimak od mladića koji je zapalio avion i odmah ga objavili. Na osnovu toga znamo da je mladić bio u kontaktu sa ukrajinskom vojnom obaviještajnom agencijom. Na osnovu toga mladić će dobiti već kaznu. Nakon ovoga nitko neće htjeti surađivati sa njima.

VL
DU
Deleted user
00:28 09.01.2024.

izgorio ili ne nije toliko ni bitno koliko da je djecak od 16 godina uopce mogao doci blizu tog aviona? zar rusi parkiraju vojne avione na javnim povrsinama?

VL
BR
Brankko
17:54 08.01.2024.

Šagol, kod Čeljabinska, a ne "Shagol" (kao što nije "Chelyabinsk").

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.