Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S neba na sako premijera

VIDEO Pogledajte kako je Plenkovića u Supetru "počastio" galeb: 'Viš ti, ovo je sreća'

Ivo Čagalj/Pixsell, screenshot
05.09.2023.
u 14:40

Dok se spremao odgovoriti, na premijerov sako nešto je kapnulo. Pogleda uprta u nebo, Plenković je zaključio: "Galeb."

"Mogu li se oporezivati marže velikih trgovaca i onih u turističkom sektoru? Oporba tvrdi da može...", pitala je novinarka Andreja Plenkovića danas na Braču, no svu pozornost s pitanja odvukla je – ptica.

Dok se spremao odgovoriti, na premijerov sako nešto je kapnulo. Pogleda uprta u nebo, Plenković je zaključio: "Galeb. Viš ti, ovo je sreća", zaključio je, a onda krenuo čistiti sako. 

I nakon što se vratio odgovaranju na pitanja, Plenković je i dalje rukama pokušavao dovesti odjeću u red.

Inače, Plenković je u Supetru bio na otvorenju Organizacijske jedinice Odjela za pružanje izvaninstitucionalnih usluga Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači". 

Kako je "incident" s galebom izgledao, pogledajte u videu. 

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar Cro_Puppy
Cro_Puppy
15:05 05.09.2023.

Ovo je propust sigurnosnih službi. Kada glava države bude na brisanom prostoru, okolina se mora dobro nadzirati i nikakav nepredviđeni događaj ne bi smio biti moguć. Postoje suncobrani, tende, cerade, razni načini kojima se štiti glava države. Što bi bilo da je iznad njega bila krava? Malo bi se odgovorni morali zamisliti? Na što bi to sličilo pred cijelim svijetom?

HR
HrvojeWaldenstein
15:00 05.09.2023.

Dobro ga je galeb odlikova, haha Kojim samo redom?

Avatar Centurion
Centurion
16:01 05.09.2023.

Galeb sa bio-navođenom kakicom. Ipak naš premijer je preživio zračni udar, ali ovo je propust. Što da je u kakici kakav virus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije