Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE
Povratak na članak

Zapošljavanje stranaca će regulirati na novi način. Plenković: Vlada je u Rijeci itekako bila prisutna

Premijer Plenković se na početku sjednice Vlade osvrnuo i na jutrošnji susret s papom Franjom

Komentari 6

RO
ronyday
16:10 06.02.2020.

Svatko pametan tko je prisustvovao ovoj sramoti u Rijeci bio je šokiran, zato je bolje i Plenkoviću što nije mogao tu prisustvovati, jer bi morao komentirati, a za ovaj vašar histeričnih imbecilija teško je naći pozitivne riječi u svezi sa kulturom

VL
JO
JOHNNY
15:56 06.02.2020.

Tako je, proglašavanje Suda nenadležnim potvrda je hrvatskih argumenata. Prijatelji Slovenci se moraju naučiti suživotu u okviru EU i prestati zagorčavati život susjednim državama.

VL
MA
manipulacija
15:56 06.02.2020.

Mislim da je Plenkovićevo pojavljivanje na sastanku u Portugalu gdje se pokušava postići dogovor o novom proračunu ipak bilo važnije od pojavljivanja u Rijeci. Rijeka je prijestolnica kulture cijelu godinu tako da stigne otići na razne buduće manifestacije

VL
Avatar Dipsy
Dipsy
15:58 06.02.2020.

Umjesto razglabanja o problemima, osvrnimo se na ovaj divan susret sa papom Franjom. Malo nam za sreću treba.

VL
DU
Deleted user
19:41 06.02.2020.

trebaju nam konobari kojima treba objašnjavati što želimo za piće ili jelo!!Bravissimo!!!

VL
JA
Jania
16:39 06.02.2020.

Zašto se Plenković ispričava zbog nedolaska u Rijeku? Bude mi ga nekad žao kako stalno prigiba šiju pred jugoljevičarima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.