Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA SE IZVUKLA

Spasila se u zadnji tren: Opasni manevar umalo je završio tragično

18.12.2021.
u 10:41

Srećom, padobran se otvorio, a paraglajderka se uspjela izbalansirati i dočekati se sigurno na tlo

Paraglajderka u Turskoj doživjela je šok nakon što joj je usred okretanja u zraku zapelo uže, zbog čega se padobran nije htio otvoriti. 

Francuskinja Maud Perrin (20) pokušavala je izvesti opasni manevar iznad neba u Olu Denizu kada je došlo do katastrofe u zraku. 

Dok se pokušavala preokrenuti u zraku, užad joj se zaplela oko nogu, zbog čega nije mogla otvoriti svoj padobran. Kako bi se što prije izvukla, pokušala je potegnuti pomoćni padobran, no ni on se nije htio otvoriti. Maud je tada sve svoje nade morala položiti u drugi pomoćni padobran koji joj je bio jedini spas od sigurne smrti.

Srećom, padobran se otvorio, a paraglajderka se uspjela izbalansirati i dočekati se sigurno na tlo. 

- Nisam uopće razmišljala, samo sam pokušavala otvoriti padobran. Tek nakon što mi se prvi rezervni padobran nije htio otvoriti sam pomislila - ''ovo je moja posljednja prilika'' - kazala je. 

Olu Deniz u Turskoj inače je povoljno mjesto za paraglajdere da isprobavaju nove stvari jer imaju visoku nadmorsku visinu, a na kraju skoče u more gdje dolazi čamac po njih. 

- Vidjela sam u čemu sam pogriješila, tako da sam znala za idući put. Opet sam pokušala izvesti taj manevar preko jezera u Annecyju i sve je prošlo dobro - kazala je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije