Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

VIDEO Obilna kiša uzrokovala probleme u Rijeci: Ceste pod vodom, poplavljeni podrumi

Poplava u Rijeci
Lokalpatrioti Rijeka/Facebook
24.10.2023.
u 23:00

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) najavio je kako su mjestimice mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom, kao i urbane i bujične poplave

Obilna kiša pala je večeras u Rijeci te uzrokovala brojne probleme. Poplavljeni su pojedini podrumi kuća i poslovnih prostora, a promet se odvijao otežano i stvarali su se zastoji. Kako je za HRT kazao Vedran Butorac, voditelj smjene u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Rijeka, zapadni dio grada je najviše pogođen.

"Poplavilo je podvožnjak 3. maja gdje smo odštopavali šahte, nešto automobila je stalo. To se rješava koliko se može", kazao je te dodao: "Velikih šteta zasad nema. Sigurno da će se šteta zbrajati nešto kasnije. Ekipa je krenula u Zamet gdje je jedan podrum ugrožen". 

Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) za danas je najavio kako se kiša mjestimice očekuje uglavnom na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru, dok su lokalno mogući jače izraženi pljuskovi s grmljavinom te obilna oborina.

VIDEO Poplava u Rijeci: Obilna kiša uzrokovala probleme (Izvor: Lokalpatrioti Rijeka)

Za riječku su regiju bila izdana dva žuta upozorenja, zbog vjetra te grmljavinskog nevremena. Naime, DHMZ je istaknuo kako su mjestimice mogući izraženiji pljuskovi s grmljavinom, kao i urbane i bujične poplave. 

"Budite na oprezu zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima kao što su planine, šume i livade odnosno otvoreni tereni. Mogući su prekidi u aktivnostima na otvorenom", istaknuto je. 

VEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 3

BP
Besposlen pop
07:31 25.10.2023.

Čekamo objasnjenje tih obilnih kiša od Riječanina i ravnozemljaša Marina Miletića. On zna! 😁

SA
Sarma
23:11 24.10.2023.

Pa dobro ko koga j..be sa ovim Video ? 1 sekundu gledaš, pola Minute čekaš. Mrš

Avatar Tombstone
Tombstone
03:20 25.10.2023.

Dakle mi svi Hrvati mrzimo Rijeku zbog jugokomunistickog naslijedja iz iste. Stoga ovo je dobra I nama vesela vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije