Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška Hrvatske vojske

VIDEO Vojnici imaju posebnu poruku za Vatrene: 'I kada krenete neka gori nebo i zemlja'

MORH
Foto: MORH
1/5
13.12.2022.
u 15:43

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj poslali su poruku podrške Vatrenima uoči utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije

Pripadnici Hrvatske vojske u domovini i u misijama i operacijama diljem svijeta, ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj poslali su poruku podrške Vatrenima uoči utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije koja će se odigrati večeras, 13. prosinca 2022. protiv reprezentacije Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, priopćio je MORH.

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske, Hrvatske kopnene vojske, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske ratne mornarice, pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u misijama i operacijama na Kosovu, Poljskoj, Mađarskoj i Iraku te vrhunska sportašica i ugovorna pričuvnica Hrvatske vojske Lena Stojković nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu.

Ministar obrane Mario Banožić čestitao je Vatrenima na svim dosadašnjim pobjedama rekavši kako su velika inspiracija za Hrvatsku vojsku i Ministarstvo obrane. „S razlogom vas zovu ministrima obrane. Nastavite tako dalje, čekamo vas u Hrvatskoj“, poručio je ministar.

"Vatreni, večeras su svi pripadnici Hrvatske vojske uz vas. Vjerujemo u vas i da ćete večeras pobijediti“, rekao je načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Ključne riječi

Komentara 2

HE
Herceg56
15:48 13.12.2022.

Za narod svoj!

ŽU
ŽutiMrav
15:56 13.12.2022.

Pobjediti Argentinu za osvajanje Copa Amerika i Gale za osvajanje Eura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije