Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi hoće u prvi red

VIDEO Ministar Banožić izgurao ministricu Vučković iz prvog reda...Pogledajte tko je sve ispravio

banožić
Foto: Screenshot Dalmacija Danas
1/8
27.07.2022.
u 06:57

Blagoslov i molitvu na Pelješkom mostu je predvodio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović. Svi vodeći uzvanici pridružili su se blagoslovu

Nakon prigodnih govora oko 22 sata je službeno otvoren Pelješki most.  Započela je velika fešta i velikim ovacijama je dočekano otvorenje mosta kojeg su Hrvati stoljećima čekali.Blagoslov i molitvu na Pelješkom mostu je predvodio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović. Svi vodeći uzvanici pridružili su se blagoslovu.

Dalmacija Danas zabilježila je zanimljiv trenutak iz prvog reda. Navedenu scenu pogledajte od 16. minute u videozapisu

Naime, u prvom redu su bili najviši uzvanici, među kojima i ministrica poljoprivrede Marija Vučković. Dok se biskup Glasnović pripremao za molitvu, ministrica Vučković je potisnuta u drugi red. Prvo je stigao premijer Plenković, nakon njega ministri Oleg Butković i Davor Božinović te je za nju postalo pretijesno u prvom redu.

Ministar Mario Banožić je prilikom dolaska premijera i drugih ministara stao ispred ministrice poljoprivrede. No, sve je na kraju ispravio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i vratio ministricu Vučković opet u prvi plan...

Komentara 30

PO
poluprovokator
07:12 27.07.2022.

Džaba fakultet kad fali vrtić i kućni odgoj.

SK
Skviki3
07:10 27.07.2022.

Niš novog. Već je on prije dokazal da je primitivac.

MR
MrWho
09:58 27.07.2022.

Koja primitivčina i kompleksaš!! Ženu staviti ovako iza leđa može samo teški kompleksaš i intelektualno potkapacitrirana osoba poput ovog lika. Svaka čast Božinoviću na kulturi i kavaljerstvu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije