Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO JE

VIDEO Medvjed trčao po Kupresu, prepao se automobila pa uplašio mještane

Zagrebački zoološki vrt dobio nove stanovnike, medvjediće Alberta i Kvetu
Marko Prpic/PIXSELL
25.08.2023.
u 16:02

U jednom trenutku se ispred medvjeda pojavljuje nekoliko mještana koji isprva nisu bili svjesni da im se približava divlja životinja. Medvjed je ipak na kraju promijenio smjer i dao se u bijeg

Automobil je prepao medvjeda, a on prolaznike kada je protrčao središtem Kupresa, gradića u jugozapadnom dijelu BiH, izvijestili su u petak lokalni mediji u BiH i ponovno upozorili da se divlje životinje sve češće približavaju naseljima zbog ugrožavanja njihovih staništa. 

Na društvenoj mreži Facebooku objavljen je video snimljen iz automobila koji uz glasno trubljenje tjera medvjeda koji trči središtem Kupresa. U jednom trenutku se ispred životinje pojavljuje nekoliko mještana koji isprva nisu bili svjesni da im se približava divlja životinja. Medvjed je ipak na kraju promijenio smjer i dao se u bijeg.

Neki korisnici Facebooka su u komentarima kritizirali vozača što je uznemirio životinju, a drugi su se šalili kako je medvjed stigao u Kupres, poznato zimovalište, da se odmori od velikih vrućina.

Divlje životinje sve češće dolaze u naseljena mjesta, a lovački savez je ranije upozorio kako je to posljedica narušavanja njihova staništa gradnjom objekata i prolaskom motornih vozila kroz šume.

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
17:30 25.08.2023.

Tu više uopće ne znaš ko koga j… dobro jel se medvjed splašio ljudi, ili su se ljudi splašili medvjeda?

Avatar Čobanka
Čobanka
17:07 25.08.2023.

Medo je baš meden!

XM
xman100
17:02 25.08.2023.

Nije rekao dobar dan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije