Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevrijeme u zagrebu

VIDEO Mate Rimac objavio snimku nevremena: 'Ne znam baš da sam tako nešto prije vidio'

Mate Rimac/Facebook
25.07.2023.
u 08:23

Mate Rimac objavio je na svom Facebook profilu snimku snažnog nevremena koje je u ponedjeljak navečer zahvatilo područje Zagreba.

Nevrijeme, popraćeno grmljavinom, u ponedjeljak navečer je zahvatilo Zagreb. Preko društvenih mreža širile su se slike i snimke oluje, a jednu je objavio i Mate Rimac, Osnivač i glavni izvršni direktor tvrtki Rimac Automobili te glavni izvršni direktor tvrtke Bugatti Rimac. Snimio je nevrijeme dok je dolazilo prema Zagrebu te naveo kako je područje Samobora pogodila tuča i jaka kiša.

Ovako već roka sat vremena. Ne znam baš da sam tako nešto prije vidio. U Samoboru je sad bila tuča i jaka kiša. Ide prema Zagrebu, napisao je u objavi.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Oluja u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 7

LE
LeonardoGoldman
23:24 25.07.2023.

Mate je jos mlad! Puno toga jos ima za vidjeti. Ziv bio i ne boj se

Avatar Idler
Idler
08:56 25.07.2023.

Mate, kdaj buš mel 80 bu i naslov mel smisla !

SS
simpatican.simpa
11:01 25.07.2023.

Nevera se i na ovakvom vremenu puni i to besplatno. Iskoristite ovakvo vrijeme za svoje e-ljubimce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije