Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAKA MARICA

Njena fotografija je obišla Hrvatsku: "Ma nisam vam ja tužna!"

Zagreb: Zamišljeno i tužno lice prodavačice na popularnoj tržnici Britanac
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
02.06.2020.
u 16:02

Odlazeći, pohvalila se da je i prabaka četvero malene djece te dodala kroz smijeh kako je više nijedan fotograf neće uloviti zamišljenog ili tužnog lica.

Sjetan pogled kumice na Britancu koja preko štanda napunjenim svojim trešnjama promatra ljude postao je viralna slika u samo 24 sata.

Posjetili smo je, no iza tužnog pogleda krije se vitalna sedamdesetdvogodišnjakinja koja preko pola stoljeća prodaje spomenute slatke trešnje. U 12.30 sve je bilo rasprodano, a kumica Marica svoju jučerašnju sjetu objašnjava zamišljenošću.

- Pogledajte samo malo okolo, kazala je i nastavila u istom tonu ova gospođa kojoj samo lice govori 1000 priča.

- Nitko više nije prijatelj ni s kime, nema veze ni ta korona što nas je snašla, ljudi se već godinama ne druže kako su se družili. Prije smo plesali i pjevali na ovako divan dan, a sad je svatko u svom poslu - kaže kumica. 

VIDEO: Razgovarali smo s bakom Maricom čija fotografija je obišla Hrvatsku: "Ma nisam vam ja tužna!"

Politika je ne zanima, kao ni kurentne afere.

- Političari su veliki ljudi, što mi mali možemo. Iskreno, meni svi režimi odgovaraju, i oni stari i ovi što se mijenjaju svako malo, samo nek je zdravlja - zaključuje Marica nakon što je primila poziv svoje kćeri Valentine koja je svakodnevno vozi do Britanca.

Odlazeći, pohvalila se da je i prabaka četvero malene djece te dodala kroz smijeh kako je više nijedan fotograf neće uloviti zamišljenog ili tužnog lica.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:15 02.06.2020.

Divna bakica...

AN
anticenzura29
16:33 02.06.2020.

Slatka li je bakica, predivna mala mudrica, sve lijepo prica, ne laje protiv nikoga, pametna bakica. Pbozavam bakice moje prijateljice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije