Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupaca nema

Fotografija tužnog lica zagrebačke kumice najbolje pokazuje situaciju na tržnicama

Zagreb: Zamišljeno i tužno lice prodavačice na popularnoj tržnici Britanac
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
01.06.2020.
u 17:10

U ovo doba godine inače mnogo građana kupuje slatke i sočne trešnje, no sada je za njima potražnja jako mala

Mnogima omiljeno sezonsko voće više skoro nitko ne kupuje, a tržnice su prazne što dokazuje i prizor snimljen na zagrebačkom Britanskom trgu.

Zamišljeno i tužno lice prodavačice na zagrebačkoj tržnici "Britanac" prikaz je krize koja je zadesila građane. Popularna tržnica inače je puna, a sada zjapi prazna.

U ovo doba godine inače mnogo građana kupuje slatke i sočne trešnje, koje prodaje i ova kumica. Potražnja za njima sada je vrlo slaba, no, kao što je vidljivo na fotografiji, ponuda je bogata.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Pandemija koronavirusa znatno je utjecala na prihode građana, kao i na cijelo gospodarstvo. Posljedice krize trpi mnogo građana, svi se privikavaju na "novo normalno" pa tako i kumica s "Britanca" koja čeka kupce za svoje trešnje. 

Ključne riječi

Komentara 19

RO
roberto68
17:53 01.06.2020.

šta niste napisali kolika je cijena tih trešanja

Avatar dzambo
dzambo
18:59 01.06.2020.

Svakim danom ko god kupuje vise stranih proizvoda nego ''cisto'' domacih drzavi ce biti sve teze i teze....

DA
DarthVader
19:03 01.06.2020.

To da su trznice Dolac i Ilicki plac prazne velika krivnja je da tu kroz taj dio centra nema vise tramvajskog a ni zamjenskog autobusnog promet. Tako stanje je s svim lokalima u uzem centru. Vjerojatno bude tram provozao tek za godinu dana, dotle budu mnogi lokali zatvorili i propali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije