Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALI DRUGI PUTNICI
Povratak na članak

VIDEO Incident u avionu: Odbio nositi masku, ovakvu reakciju supruge sigurno nije očekivao

Video koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje scene u kojima muškarac napada ostale putnike nakon što su mu rekli da bi trebao nositi masku za lice.

Komentari 19

IP
info_punkt
17:31 26.10.2020.

Ti ljudi imaju ozbiljne poremećaje. Ne možete takvoga niti kazniti, njega jednostavno treba smjestiti na psihijatriju.

VL
DU
Deleted user
17:58 26.10.2020.

Meni je to ok ako netko ne zeli nositi masku, onda kolega lijepo napusti radno mjesto/autobus/avion i protestiraj koliko hoces.

VL
Avatar Idler
Idler
17:51 26.10.2020.

Ja mu bi dal nek volontira na hitnoj !

VL
AL
alfagt2015
17:43 26.10.2020.

i još dvojica koji vicu na njega ne nose masku

VL
Avatar @proma-trač
@proma-trač
18:05 26.10.2020.

Već su gotove tri studije (jedna iz Danske dvije iz Amerike) koje dokazuju da maske kao zaštita ništa ne pomažu, niti sebi niti drugome. Svjetski zdravstveni časopisi ih nisu htjeli objaviti, najvjerojatnije zbog političkih pritisaka. Interesantno je što sve strah može napraviti od ljudi. Npr. gdje ja idem u Crkvu od samog početka plandemije, nitko ne nosi maske, svi primamo sv. Hostiju na jezik i ništa se nikome nije nikad dogodilo niti će, vjernika ima razne životne dobi od 5 g. do 95 g.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.