Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALI DRUGI PUTNICI

VIDEO Incident u avionu: Odbio nositi masku, ovakvu reakciju supruge sigurno nije očekivao

Incident u avionu
Foto: Youtube/Screenshot
1/3
26.10.2020.
u 17:07

Video koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje scene u kojima muškarac napada ostale putnike nakon što su mu rekli da bi trebao nositi masku za lice.

Iako je Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) više puta savjetovala ljudima da nose maske zbog borbu protiv širenja koronavirusa, mnogi diljem svijeta i dalje odbijaju takve preporuke. 

Međutim, putnik EasyJeta našao se u neugodnoj situaciji nakon što ga je supruga ošamarila jer je tijekom leta odbio nositi masku za lice.

Video koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje scene u kojima muškarac napada ostale putnike nakon što su mu rekli da bi trebao nositi masku za lice.

- Sve vas lažu, što duže nosite maske, to sve duže traje, može se čuti kako muškarac govori suputnicima, navodi The Indian Express.

Kako se svađa nastavljala, može se vidjeti da supruga muškarca pokušava smiriti, ali nakon što je i nju napao, ona ga je ošamarila. Kada joj je muškarac htio uzvratiti, intervenirali su i drugi putnici.

Zrakoplovna tvrtka EasyJet potvrdila je kako je policija prisustvovala letu zbog putnika koji je ometao ostale i nije htio nositi masku za lice. 

Ključne riječi

Komentara 19

IP
info_punkt
17:31 26.10.2020.

Ti ljudi imaju ozbiljne poremećaje. Ne možete takvoga niti kazniti, njega jednostavno treba smjestiti na psihijatriju.

DU
Deleted user
17:58 26.10.2020.

Meni je to ok ako netko ne zeli nositi masku, onda kolega lijepo napusti radno mjesto/autobus/avion i protestiraj koliko hoces.

Avatar Idler
Idler
17:51 26.10.2020.

Ja mu bi dal nek volontira na hitnoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije