Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno nevrijeme
Povratak na članak

VIDEO Ilica pliva pod vodom: Ljudi bili zarobljeni u tramvaju, auti jedva prolaze

Dramatične snimke i fotografije stižu nam iz svih dijelova grada. Ilicu je nevrijeme potopilo

Komentari 4

DI
did_Iva
19:29 19.07.2023.

"Ilica pliva pod vodom." ......................................................................................................... Zar ne bi bilo dovoljno "Ilica pod vodom." ili "Ilica poplavljena"? Zbog sasvim nepotrebne doze dramatičnosti, napisana je očigledna glupost!

VL
DU
Deleted user
19:50 19.07.2023.

Ovo je SMS sustav za upravljanje krizama. Projekt je vrijedan 8,3 milijuna eura, a EU sufinancira s 7,1 milijun eura bespovratnih sredstava. Mi smo pošteno jamili a vas dragi sugrađani ko j... Sustav ionako služi samo za jamiti iz EU fondova.

VL
LO
Lojzek1967
19:39 19.07.2023.

Veleimni Božinović još je u Obrovcu rekao da treba pratiti vremensku prognozu...i što sad dragi hrvateki?

VL
Avatar Greta_Th
Greta_Th
18:12 19.07.2023.

Za Večernjakovce je to sve normalno, nema mjesta panici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.