Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno nevrijeme

VIDEO Ilica pliva pod vodom: Ljudi bili zarobljeni u tramvaju, auti jedva prolaze

Foto: Čitatelj
1/17
19.07.2023.
u 17:21

Dramatične snimke i fotografije stižu nam iz svih dijelova grada. Ilicu je nevrijeme potopilo

Zbog nevremena su sve linije različitih gradskih hitnih službi od vatrogasaca do hitne pomoći trenutno zauzete ogromnim brojem poziva. "Molimo Zagrepčane da u ovom trenutku zovu samo u slučaju opasnosti za život i krajnje nužde dok se situacija ne stabilizira", mole sugrađane. Kako Večernji list doznaje, nažalost ima i ozlijeđenih.

Dramatične snimke i fotografije stižu nam iz svih dijelova grada. Na gradilištu kod Prilaza baruna Filipovića vjetar je srušio veliki kran. Porušena su mnoga stabla i zakrčene prometnice, dio centra grada ostao je bez struje. Voda je poplavila i Ilicu, odakle je stigao nevjerojatan video. 

Na snimci se vidi kako pokušavaju stoje na vratima tramvaja koji stoji na mjestu, ali nemaju kuda jer je ulica pod vodom. I auti jedva prolaze, a čuju se i sirene.

Sve o nevremenu iz minute u minutu čitajte OVDJE.

 

1/55
Ključne riječi

Komentara 4

DI
did_Iva
19:29 19.07.2023.

"Ilica pliva pod vodom." ......................................................................................................... Zar ne bi bilo dovoljno "Ilica pod vodom." ili "Ilica poplavljena"? Zbog sasvim nepotrebne doze dramatičnosti, napisana je očigledna glupost!

DU
Deleted user
19:50 19.07.2023.

Ovo je SMS sustav za upravljanje krizama. Projekt je vrijedan 8,3 milijuna eura, a EU sufinancira s 7,1 milijun eura bespovratnih sredstava. Mi smo pošteno jamili a vas dragi sugrađani ko j... Sustav ionako služi samo za jamiti iz EU fondova.

LO
Lojzek1967
19:39 19.07.2023.

Veleimni Božinović još je u Obrovcu rekao da treba pratiti vremensku prognozu...i što sad dragi hrvateki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije