Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA STIHIJA U LUDBREGU

VIDEO Gorjeli plastenici, skladišta, vozilo, radni stroj: Vatrogasci objavili snimku, jedan ozlijeđen

DVD Ludbreg
24.03.2024.
u 08:45

Kako je jutros objavila PU varaždinska, oko 19.00 sati u ulici Mihovila Pavleka Miškine, došlo je do požara nekoliko plastenika, od kojih su neki u potpunosti izgorjeli

Veliki požar dogodio se jučer predvečer u Ludbregu. Kako je jutros objavila PU varaždinska, oko 19.00 sati u ulici Mihovila Pavleka Miškine, došlo je do požara nekoliko plastenika, od kojih su neki u potpunosti izgorjeli, skladišta, kao i teretnog vozila i radnog stroja u vlasništvu dva obiteljska gospodarstva. "Po dojavi su na mjesto događaja izašli vatrogasci dobrovoljnog vatrogasnog društava Ludbreg koji su ugasili požar", dodaju u policiji. Jedan vatrogasac tijekom gađenja je ozlijeđen. Medicinska pomoć mu je pružena u HMP Ludbreg, a njegove ozlijede su okvalificirane kao lakše. "U cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, danas u jutarnjim satima provest će se očevid na mjestu događaja", dodaje policija. 

Kako su objavili na Facebook stranici DVD-a Ludbreg, na teren je izašlo 17 vatrogasaca. "Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o požaru pogona za uzgoj cvijeća (plastenik), teretnog vozila, spremnika s loživim gorivom, te peći za grijanje. Pristupamo gašenju s dvije navalne, te sanaciji mjesta požara.Zbog potrebe dobave vode pozivamo pripadnike DVD-a Sigetec Ludbreški", napisali su i objavili fotografije i snimke drame.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije