Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
australska provalnica

VIDEO 'Fleksibilna' žena provalila u pekaru, vlasnici ostali iznenađeni njenim ritualom prije pljačke

Foto: screenshot/instagram
1/4
21.03.2024.
u 13:49

"Ostali smo iznenađeni kada smo vidjeli sigurnosnu snimku nedavne pljačke naše pekare. Čini se da je joga obavezna prije provale".

Na svojim društvenim mrežama oglasila se pekara iz Virginije Phillippa's Bakery s objavom svojih nadzornih kamera. Naime, u kasnim satima imali su provalu, a kada su pogledali video sniman nadzornih kamera ostali su iznenađeni. Žena u Australiji pretvorila je parkiralište pekare u svoj osobni studio za jogu prije nego što je počinila pljačku

Phillippa's Bakery je na svom Instagram profilu podijelila urnebesnu snimku tog čina i rekla da je žena ukrala nekoliko stvari, uključujući i kroasane. Iz pekare su rekli da su bili "prilično iznenađeni" ritualom prije krađe. "Fleksibilni" lopov viđen je kako se bavi složenom jogom, što su snimile nadzorne kamere pekare.

 

"Jako smo se iznenadili kada smo vidjeli sigurnosnu snimku nedavne provale u sjedište naše Pekare. Čini se da je joga obavezna prije provale. Ukradeno je nekoliko stvari, uključujući kroasane koji su očito bili previše primamljivi za ovog fleksibilnog provalnika" napisali su u svojoj objavi. 

 

Video je, duhovito, imao pozadinsku glazbu iz soundtracka filma “Mission: Impossible - Ghost Protocol”. Video je pokazao ženu, odjevenu u crno, kako izvodi razna istezanja i poze u jogi. Od podizanja nogu do okretanja ramenima, činilo se da se temeljito zagrijava, možda u iščekivanju svoje nedopuštene aktivnosti.

 

VIDEO: Milanović: 'Učinit ću sve da građanima dam razloga zašto treba ići glasati, posebno protiv HDZ-a!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije