Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA KUGLA

VIDEO Dvoje poginulih, još 26 ozlijeđenih: Pogledajte trenutak velike eksplozije u restoranu u Kini

A restaurant blast in Sanhe, Hebei
Foto: TINGSHU WANG/REUTERS
1/3
13.03.2024.
u 14:10

Gradska služba za hitne slučajeve rekla je kako se sumnja da je nesreću u trgovini koja prodaje prženu piletinu u gradu Yanjiao izazvalo curenje plina

Sumnja se da je curenje plina izazvalo eksploziju u restoranu u kineskoj sjevernoj pokrajini Hebei u kojoj je dvoje ljudi poginulo, a 26 ozlijeđeno, objavili su u srijedu državni mediji i vlasti. Eksplozija se dogodila oko 8 ujutro u okrugu Sanhe, javila je državna televizija CCTV News, otprilike 80 km od središta glavnoga grada Pekinga, gdje su upravo završila ključna godišnja zasjedanja parlamenta.

Videosnimke na platformi društvenih medija Weibo prikazuju veliku narančastu vatrenu kuglu iznad mjesta, praćenu valovima sivog dima i prizore uništenih pročelja zgrada, oštećenih automobila, s krhotinama stakla na ulicama i objektima koji još uvijek gore.

Gradska služba za hitne slučajeve rekla je kako se sumnja da je nesreću u trgovini koja prodaje prženu piletinu u gradu Yanjiao izazvalo curenje plina.

Najnovija smrtonosna eksplozija plina u restoranu u Kini dogodila se nakon što je vlada prošle godine objavila detaljne smjernice o korištenju plinskih uređaja i štednjaka kako bi se spriječili sigurnosni rizici.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Barijera ne popušta: Evo kako izgleda novi sustav koji je obranio Hrvatsku Kostajnicu od poplave

A restaurant blast in Sanhe, Hebei
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije