Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudan potez

VIDEO Snimio dostavljača iz noćne more: 'Ostao sam u potpunoj nevjerici'

Dostavljač baca stvari
Foto: screenshot
14.01.2019.
u 18:53

Dostavljač je iz kamiona bacao vrećice i parcele u engleskom gradu Sleaford, ostavljajući ih potpuno rasute na hrpi po sredini ceste

Zanimljivi videozapis koji prikazuje dostavljača kako baca pakete iz svojeg kamiona na stambenu ulicu postao je viralnom senzacijom. Zapanjeni svjedok, John Firth (45) koji tvrdi da dostavljač radi za Hermes, izrazio je svoju nevjericu kada je vidio cijeli prizor.

Događaju je svjedočio s prozora svoje sobe prošle subote, 12. siječnja, u engleskom gradiću Sleaford i pritom ostao u potpunoj nevjerici.

Dostavljač je iz kamiona bacao vrećice i pakete, ostavljajući ih potpuno rasute na hrpi po sredini ceste.

>>Pogledajte video: Dostavljač baca stvari

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije