Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u parku

VIDEO Djevojka (15) koja je pjevala Obami ubijena u Chicagu

Naslovnica
31.01.2013.
u 08:21

Tinejdžerica je nakon škole bila u parku s dvojicom prijatelja kada je do njih dotrčao ubojica i počeo pucati

Hadiya Pendleton (15), djevojka koja je prošlog tjedna nastupila sa školskim orkestrom na inauguraciji američkog predsjednika Baracka Obame, ubijena je u Chicagu.

Djevojka je nakon škole bila u parku s dvojicom prijatelja kada je počela padati kiša pa su se sklonili pod nadstrešnicu. Odjednom je muškarac preskočio ogradu, dotrčao do njih i počeo pucati. Ranio ih je sve troje, a 15-godišnjakinja je nešto poslije preminula u bolnici. Drugo dvoje tinejdžera ozlijeđeno je, no izvan životne opasnosti.

Policija je raspisala nagradu od 11.000 dolara za informacije koje bi dovele do ubojice. Djevojka je bila uzorna učenica, no vjeruje se kako su mladići s kojima se družila bili pripadnici bandi.

>> VIDEO Nova pucnjava na sveučilištu u SAD-u, troje ranjenih

Ključne riječi

Komentara 3

BR
Brdi69
08:46 31.01.2013.

Ovo nema..nikakve veze..ni sa Obamom..niti Pjevanjem..Klinka se prosto našla..u krivom društvu na krivom mjestu.:(

IP
info_punkt
09:34 31.01.2013.

takve stvari su u Americi normalne...

SR
srbujanovska
07:31 01.02.2013.

srce drago,sucut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije