Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zelena akcija:
Povratak na članak

VIDEO: "Čačić obmanjuje javnost u nekoliko segmenata!"

U Ministarstvu gospodarstva kažu da će 15. rujna biti objavljen službeni popis u kojem će se vidjeti da je RWE jedan od ponuditelja za gradnju Plomina C

Komentari 18

BO
bomba
15:48 13.08.2012.

Tko laže taj i krade. Tko krade taj i ubija !!!

VL
ZV
zvone
16:18 13.08.2012.

Bravo zeleni Ja vas podržavam i ujedno molim da pozatvarate sve termoelektrane u krugu Hrvatske .Napravite zid da nam ne dolazi pjesak iz Afrike. Cijenu struje podignite na 100.kuna po KW jer moramo je uvažati jel tako. Ma mi smoo pametni nema nas ravnih na zemaljskoj kugli.

VL
CA
cassini
16:44 13.08.2012.

ne kuzim ovu vijest. hep je objavio koncem travnja poziv za ponude oko izgradnje plomina. kako je onda video sa skupstine dionicara sa pocetka travnja dokaz o nepostojanju necega sto se dogodilo gotovo mjesec dana kasnije?

VL
IS
ispravakntcnavoda
17:52 13.08.2012.

cassini je napisao/la: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Gle, Zeleni Čačića ne mogu vidjeti ni nacrtanog. Onda nađu neku snimku za koju ne provjere kad je napravljena, ali to "proguta" novinar VL. I onda dotrči uredniku sa pričom da ima neoborivi dokaz o Čačićuću la***cu...Pa kud će bolje, pomisli ovaj zadnji i pusti to van...bez da jew pogledao snimku i bez da zna kad je išao natječaj :)))))

VL
DH
dalibor.hren
18:24 13.08.2012.

Neka drug ***imir objasni hrvatskom narodu, naročito ljudima iz Labinštine kako sagorijevanje ugljena ne zagađuje okoliš!? Ja sam Zagorec, ali ak bute prsvjedovali u Zagrebu, Rijeci, Labinu... računajte na mene. Sjećam se starog grafita iz Rijeke - Fiume:"Plomin tri - - idemo u k...c svi"!

VL
OB
-obrisani-
20:28 13.08.2012.

Udarna vijest prije nekoliko dana je bila kako su Slovenci dali pristanak gradnji termoelektreane Plomin C!! Ne znam zašto bi se oni bunili odnosno što bi oni imali protiv, i zašto su njih i pitali za odobrenje, kada zbog rotacijeje zemlje sav dim koji izađe iz termoelektrane Plomin putuje sa oblacima preko cijele sjeverne Hrvatske na istok dakle k Srbima i dalje

VL
BZ
Branko Zajec
20:42 13.08.2012.

Zašto se tolerira teror različitih udruga ? Oni su u pravilu protiv bilo koje izgradnje bez obzira koliko su potrebne za državne interese. Gotovo sam uvjeren, da rade za nečije interese koji ih i financiraju. Posebno pitanje; zašto se toleriraju prigovori, a da se imena tih pokretača akcija sakrivaju iza stranke Zelenih?

VL
LO
lojtra1
20:59 13.08.2012.

Potpuno je glupo raditi elektrane plomin i ombla!! Uz to treba maknuti i elektranu urinj sa obale. Tamo gdje se obavlja turistička djelatnost vezana uz očivanu prirodu ovakvim "srednjevjekovnim šporetima" nema mjesta! Isto je tako debilno graditi energetske objekte na kraškim rijekama, uključujući i bolesni plan takozvane republike u republici BiH - srpske "gornji horizonti". Logično je, prirodno i učinkovito napraviti (ćak) tridesetak elektrana na savi i dravi, koristiti njihove akumulacije za natapanje polja a do primorja i dalmacije - povući žicu!!

VL
Avatar bereza
bereza
21:15 13.08.2012.

@cassini Primjedba je dobra. Na prvi pogled, to je zaista nelogično. Međutim, riječ je o Godišnjoj skupštini dioničara, na kojoj je postavljeno pitanje o kapitalnim ulaganjima (to je taj CAPEX) u IDUĆEM poslovnom razdoblju, dakle u razdoblju između Skupštine dioničara 2012. i Skupštine dioničara 2013. godine. Na pitanja koja bi se mogla odnositi na ulaganje, odnosno zainteresiranost za ulaganje u TE Plomin 3, predstavnik kompanije je dva puta odgovorio negativno. Ako je RWE u manje od mjesec dana nakon Skupštine dioničara promijenio mišljenje i odlučio se za ulazak u TE Plomin 3 u suprotnosti s odobrenim poslovnim smjernicama, tada se zaista može govoriti o lažnom prikazivanju planova kompanije za narednu godinu. Naravno, pod uvjetom da PiPi govori istinu. Uostalom, vidjet ćemo.

VL
WO
wind of change
22:36 13.08.2012.

13.08.2012. u 20:42h bzajec je napisao/la: ----------- Upravo tako. Žalosno je da se tolika medijska pozornost pridaje svakom istupu ovakve prirode. Ako je političkim strankama svrha postojanja da osvoje vlast, onda je ovakvim udrugama svrha postojanja konstantno prigovaranje i kritiziranjeje bez ikakvog stupnja odgovornosti.

VL
PR
pravica
23:22 13.08.2012.

Izgleda da je Čačića puno lakše uloviti kad mulja nego kad govori istinu

VL
Avatar billybull
billybull
06:41 14.08.2012.

evo, pocela je holy udarati s leda...

VL
JS
ja sam gladan
08:27 14.08.2012.

Kad sam bio mali, nisam baš vjerovao da Pinokiju raste nos kad laže. Sada, kad sam star, čvrsto vjerujem u to, gledajući Čačića kako mulja. Nos mu je sve duži, kad god progovori. Sve više liči na Pinokija.

VL
OG
Oger
09:09 14.08.2012.

Germany Trade & Invest - o projektu Plomin - po cemu izgleda da je RWE i dalje u igri "Nakon dugogodisnjeg zavlacenja u Hrvatskoj je doslo do novog poleta pri dodjeljivanju velikih poslova. ........................... Do nedavno je RWE bio glavnini favorit. U medjuvremenu je konzern izjavio da u izgradnju novog pogona na ugljen ne ce investirati. RWE je prije svega zainteresiran za savjetovanje i projektiranje. Konzern najbolje poznaje cijeli projekt cime bi se moglo ustedjeti na vremenu. ......................... Kao glavni interesenti glase: TDR/Adris-Grupa, Enel- Italia, Daewo- Korea, Inter RAO - Rusija, jedan japanski konzorcij i eventualno daljnji interesenti iz Njemacke." .................. Tko zna njemacki nek' utipka: Kroatien will Stromimporte verringern - clanak je od 01.08.2012.

VL
MA
mamihlapinatapai
10:45 14.08.2012.

tipicno od Zelenih..Zeleni i drugi koji zele srusit ovu vladu se jednostavno nemogu pomiriti sa tim da ce projekt počet,takvi pesimisti ne pomažu baš hrvatskoj..

VL
DO
donquijote1
14:15 14.08.2012.

Zeleni jako dobro zarađuju kao i ostale udruge koje su plačene da bojkotiraju. Kada bi se poslušalo svaku udrugu koja je protiv nečega mi bi bili u kamenom dobu!Špricanje povrća i voća je puno štetnije i ljudima i zemlji nego ovo..

VL
CR
CrniP
15:00 14.08.2012.

A mene i dalje interesira zašto je imenovati fondaciju Heilich Bohl Stiefung najveći grijeh (da te administrator ulttimativno briše).

VL
V1
Vicko 123
22:34 14.08.2012.

Zeleni su bili i ostali zeleni,huškaju ljude sa glupostima i onda se pitamo tko koči projekte koji su od interesa svih nas..žalosno je koliko ljudi plitko razmišljaju a i sami znaju da takvim načinom ne pridonose boljitku države..eh lako je bit buntovnik kad te za glupost plačaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.