Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Borba do smrti: Zmija i pas se sukobili u dvorištu obiteljske kuće

Screenshot
03.08.2021.
u 12:02

Iako nije poznato gdje je snimljeno, itekako je očito kako nije snimljeno na nadzornoj kameri

Snimka gotovo duga minuta bila je dovoljna da svim onima koji je gledaju barem malo zastane dah. Zmije i psi nisu poznati po tome da se sukobljavaju, iako je to posve očekivano s obzirom na to da se pse kao i zmije može pronaći gotovo u svim dijelovima Zemlje. 

Iako nije poznato gdje je snimljeno, itekako je očito kako nije snimljeno na nadzornoj kameri već da je netko snimao to, prenosi ItemFix.  Na snimci je jasno kako se to dogodilo ispred nečije kuće. 

Zmija i pas su se sukobili, a slabiji kraj u ovom slučaju izvukla je zmija koja je okončala između zubiju psa. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

KA
Kastmiller
15:28 03.08.2021.

Ja bih ubio zmiju i opalio šamar ovome što snima.

VI
vidum
17:01 03.08.2021.

U zraku ostaju dva pitanja. 1. Je li zmija otrovnica? 2. Što je kasnije bilo sa psom, budući da ga je u početku borbe ugrizla?

TE
terence
16:59 03.08.2021.

Bravo za cuku. Svaka mu cast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije